Officielt: Brøndby holder på nøglespiller

Parterne har forlænget samarbejdet med tre år til sommeren 2020

Christian Nørgaard bliver i Brøndby. Foto: Jens Dresling.
Christian Nørgaard bliver i Brøndby. Foto: Jens Dresling.

Christian Nørgaard fremtid er på Vestegnen.

Tirsdag skrev Ekstra Bladet, at en aftale var meget tæt på. Onsdag blev en forlængelse af Christian Nørgaards kontrakt bekræftet af parterne.

Den defensive midtbanespiller har forlænget sin nuværende aftale, der ellers står til udløb til sommer, med tre år. Nu har parterne papir på hinanden frem til 2020.

Det betyder, at Brøndby har sikret holdets defensive omdrejningspunkt på midtbanen de kommende år.

Christian Nørgaard bliver således en vigtig brik i at få Brøndby til at bevare positionen som tophold og måske på sigt som udfordrer til FC København.

- Det har taget sin tid, fordi der var rigtig meget der skulle forhandles på plads. Jeg synes, vi har fundet frem til en rigtig fin kontrakt. Jeg er tilfreds, og det håber jeg også Brøndby er, siger Christian Nørgaard til Brøndby Indefra i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

Han uddyber:

- Jeg har ikke været i tvivl om, jeg gerne ville skrive under med Brøndby. Det seneste halvår har været mit bedste fodboldår og jeg havde ingen interesse i at gå ind til et halvår uden at kende min fremtid, siger Christian Nørgaard.

Christian Nørgaard kom til Brøndby i 2013, da han blev præsenteret samtidig med Thomas Kahlenberg. Dengang blev han hentet i Hamburger SV som en offensiv midtbanespiller, men formåede aldrig at få sit gennembrud i den gule trøje.

Men siden Alexander Zornigers ankomst sidste sommer, har Christian Nørgaard spillet en stor rolle på den defensive midtbane, hvor han har markeret sig som en af ligaens bedste på den position.

Stort lønhop
Kontraktforlængelsen med Brøndby betyder samtidig et stort lønhop for Christian Nørgaard.

Han sagde i efteråret, han følte, hans værdi var steget, fordi han nu spillede en langt større rolle på holdet.

Og de præstationer han har leveret på banen er nu blevet belønnet ved forhandlingsbordet, hvor han i fremtiden vil være at finde i den øvre del af Brøndbys lønhierarki.

Se også: Rigmand sætter sig på magten: Ejer snart over 50 pct. af Brøndby

Se også: Bekræftet: Brøndby handler i mesterklub

Se også: Godt nyt til Brøndby-fans: Stor profil meget tæt på aftale

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere