Officielt: Forlader Brøndby øjeblikkeligt

Paulus Arajuuri fortsætter karrieren i den cypriotiske klub Pafos FC, der har lavet en aftale med Brøndby

Tirsdag offentliggjorde Brøndby et blodrødt halvårsregnskab. Mads Glenn Wehlast udlægger, hvor slemt det står til med økonomien på Vestegnen.

Efter 87 kampe i Brøndby-trøjen tager den finske midtstopper Paulus Arajuuri sydpå.

Superliga-klubben har lavet en aftale med cypriotiske Pafos FC, skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, ser det som en god aftale for alle parter.

- Paulus' kontrakt udløber til vinter. Vi har derfor haft en god dialog om fremtiden, og det giver god mening for begge parter, at skiftet finder sted nu.

- Paulus ser en god udfordring hos Pafos FC, og vi har med tilgangen af Sigurd Rosted fundet en god midterstopper, der kan fylde hullet efter ham, siger fodbolddirektøren.

Tirsdag meddelte Brøndby, at centerforsvareren Sigurd Rosted var hentet i den belgiske klub Gent på en fireårig kontrakt.

Samme dag blev det officielt, at den tidligere anfører Johan Larsson havde skrevet en kontrakt med Brøndby, der løber til nytår.

I sommervinduet har Brøndby også hentet midtbanespilleren Tobias Børkeeiet, den transferfrie målmand Michael Tørnes og offensive Rezan Corlu, der er kommet til fra Roma og straks er blevet lejet ud til Lyngby.

Brøndby ligger på tredjepladsen med 13 point efter de første syv runder af Superligaen. På søndag gælder det udekampen mod FC Midtjylland, der har seks point mere på andenpladsen.

Christian Eriksen indledte sæsonen på bænken, men blev skiftet ind i premieren. foto: Ritzau Scanpix Sport Tottenhams transfer-mareridt: Eriksen kun en del af problemet

Marianne Florman driver i dag True Lead Academy ved Hjelm Bugt på Møn, hvor 11 heste stortrives i folden. Foto: Olivia Loftlund Sport Kan du kende hende? Her er Danmarks jernhårde lady i dag

93 kommentarer
Vis kommentarer