Officielt: Wilczek færdig i Brøndby

Angriberen Kamil Wilczeks skifte fra Brøndby til den tyrkiske fodboldklub Göztepe er officielt på plads

TV: Kamil Wilczek skifter fra Brøndby til tyrkiske Göztepe

Køb adgang til at se Copa del Rey med Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid her.

Kamil Wilczeks skifte fra Brøndby til den tyrkiske fodboldklub Göztepe er endegyldigt bekræftet.

- Som offentliggjort i går tog Kamil Wilczek til Tyrkiet for at forhandle sine personlige vilkår på plads med tyrkiske Göztepe med henblik på et skifte.

- Tidligere i dag blev parterne enige om de personlige vilkår, og dermed er salget af den polske angriber endeligt bekræftet, oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Efter fire år i Brøndby-trøjen har klubben solgt angriberen til den tyrkiske klub, hvor Wilczek har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

Derudover har den tyrkiske klub sikret sig en option, der kan forlænge samarbejdet i yderligere et år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Wilczek blev i 2018 og 2019 kåret som årets spiller i Brøndby og er noteret for 163 kampe og 93 mål. Foto: Lars Poulsen
Wilczek blev i 2018 og 2019 kåret som årets spiller i Brøndby og er noteret for 163 kampe og 93 mål. Foto: Lars Poulsen

Allerede tirsdag oplyste Brøndby, at klubben var enige med Göztepe om en aftale. I den forbindelse fortalte polakken, at han er stolt af sin tid i klubben på Vestegnen.

- Det er en ære, jeg altid vil have med mig, og især pokalfinalesejren i 2018 står for mig som et stort højdepunkt i min karriere.

- Nu håber jeg, at de sidste detaljer falder på plads på mit besøg dernede. Det har været vigtigt for mig, at klubben bliver kompenseret, sagde Wilczek.

Det er kun fire dage siden, at Brøndby solgte midtbanespilleren Dominik Kaiser, og dermed er de to mest scorende spillere i denne sæson væk.

Ud af de 37 mål, Brøndby har lavet i Superligaen, er de 25 sat ind af Wilczek og Kaiser.

Wilczek blev i 2018 og 2019 kåret som årets spiller i Brøndby og er noteret for 163 kampe og 93 mål.

Jan Bech Andersen forlænger sikkerhedsnettet under Brøndby til september 2021. Her kan klubben maksimalt tilføres 53 mio. kr. Foto: Lars Poulsen Brøndby Jan Bech forlænger Brøndby-livline

Foto: Juan Medina/Ritzau Scanpix Spansk fodbold KUN på Ekstra Bladet: Se Real i aften

Raul Bravo har spillet sammen med nogle af fodboldens største navne. Her er han sammen med David Beckham og målscorer Roberto Carlos. Foto: Ritzau Scanpix/REUTERS/Andrea Comas Spansk fodbold Anklager Real Madrid-stjerne for skudattentat

Bo Henriksen, cheftræner i Horsens, tager i år stortalentet Jeppe Kjær på 15 år med på træningslejr. Han kan få debut for Horsens i foråret. Foto: Lars Poulsen, Polfoto. Sport og Spil Superligaen Indefra: 15-årigt kæmpetalent øjner Superligaen

Brøndby-fans blev overfaldet og røvet efter klubbens kamp mod FC København i Parken 12. august 2018. Foto: Anthon Unger. Sport og Spil Brøndby-fans tæsket og ydmyget: - De var på rov

59 kommentarer
Vis kommentarer