Ombejlet Superliga-bomber: Hvem vil ikke til Brøndby?

Den brandvarme Hobro-topscorer Mads Hvilsom kunne sagtens se sig selv i Brøndby, som han kalder for en spændende mulighed

Mads Hvilsom har med 13 Superliga-mål gjort fremragende reklame for sig selv i denne sæson. (Foto: Gregers Tycho)
Mads Hvilsom har med 13 Superliga-mål gjort fremragende reklame for sig selv i denne sæson. (Foto: Gregers Tycho)

Mads Hvilsom er om nogen billedet på den enorme succes, Hobro har oplevet i denne sæson.  Med 13 scoringer er han i øjeblikket placeret på andenpladsen på Superligaens topscorerliste, og de mange træffere har i høj grad været med til at lægge fundamentet for oprykkernes optur i landets bedste række.

Snart kan Hvilsom dog være tabt for den jyske klub, som allerede har bekræftet, at der har været bud efter profilen fra udlandet. Det er nu ikke sikkert, at man behøves at kigge uden for Danmarks grænser i fremtiden, hvis man ønsker at følge med i angriberens gøren og laden.

I et interview med 3point.dk fortæller hovedpersonen således, at han sagtens kan se sig selv spille i Brøndby, der en klub, han har et nært forhold til.

-  Hvem kunne ikke tænke sig at komme til Brøndby? Jeg så kampe på Brøndby Stadion da jeg var lille og kommer selv fra Roskilde. Jeg er rigtig gode venner med Dario (Dumic, red.) og har spillet sammen med ham. Så selvfølgelig er Brøndby spændende. Det er det for alle spillere i Danmark, siger Hvilsom.

Se også: Udlandet sværmer om Mads Hvilsom
Kun FC Midtjyllands januar-indkøb Martin Pusic er foran Hvilsom i den prestigefyldte tabel over de skarpeste spillere i landets bedste række, men selv om Hobros åbenbaring har høvlet mål ind på stribe, mener han ikke, at det nødvendigvis er nok til, at en klub af Brøndbys kaliber kommer og banker på hans dør.

- Jeg fokuserer på at være i Hobro og hvad der sker her. Brøndby er en spændende klub og en stor klub for alle spillere i Danmark, så det ville ikke være noget jeg ville udelukke. Men jeg tror Brøndby sigter på en lidt anden hylde end mig lige nu, siger Hvilsom.

- Jeg skal stadig udvikle en masse ting. Brøndby plejer at hente nogle rigtig gode spillere. Specielt her de sidste par år har de hentet på en lidt anden hylde end spillere i Hobro.

Se også: Hobro-topscorer: Mega fedt hold at spille på
Mads Hvilsom får en fremragende mulighed for at gøre yderligere reklame for sig selv søndag, når han ventes at være i startopstillingen for Hobro, der gæster Brøndby i den 25. spillerunde af Superligaen.

En sejr til jyderne vil sende oprykkerne op på 37 point, hvilket i så fald kun vil være et enkelt mindre end Brøndbys total.

36 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere