Annonce:
Annonce:

Parat til at blive i Brøndby, men: Min værdi er steget

- Min værdi er steget nu i forhold til i foråret, hvor jeg ikke var stamspiller, siger Christian Nørgaard

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Det kan blive en svær ligning at få til at gå op. På den ene sider skærer Brøndby ned på spillerbudgettet, samtidig med to af holdets profiler står foran forhandling om en ny kontrakt.

Og i begge tilfælde skal det formentlig være på bedre vilkår, fordi både Christian Nørgaard og Andrew Hjulsager i dag spiller hovedroller i genrejsningen af Brøndby. Et helt anden rolle i forhold til bare ét halvt år siden, hvor ingen af dem reelt blev spået en fremtid i Brøndby.

Men de to profiler er indstillet på at forlænge deres aftaler, hvis parterne kan blive enige om vilkårene. Sagt med andre ord: Om lønforhøjelsen!

Annonce:

Brøndby er førsteprioriteten
- Min førsteprioritet er at forlænge med Brøndby. Jeg elsker at være her og det er spændende, hvad vi har gang i lige nu, siger Christian Nørgaard og tilføjer så:

- Men det er klart, at det er en anden kontrakt jeg forestiller mig nu i forhold til, hvis den var blevet indgået i foråret, hvor jeg ikke var stamspiller på holdet. Min værdi er steget, forklarer han.

Sagt lidt firkantet forventer Christian Nørgaard at blive belønnet i en ny aftale, efter som han som stamspiller har sin andel i Brøndbys andenplads i Superligaen.

- Vi taler om tingene og så må jeg se, om vi kan blive enige. Som sagt elsker jeg at være her i klubben, understreger Christian Nørgaard.

Brøndby er en god mulighed
Hans kollega på midtbanen Andrew Hjulsager står i samme situation, lige som ni øvrige holdkammerater i Brøndby, der også har udløb næste sommer. Men lige nu prioriterer sportschef Troels Bech højest at få forhandlet aftaler i hus med Nørgaard, Hjulsager og Lebogang Phir, fordi de er stamspillere.

Annonce:

- Det er klart, at en forlængelse med Brøndby er en stor mulighed for mig.

Jeg har spillet her 11-12 år og været med til at tage store skridt i denne sæson. Jeg ser rigtig gode muligheder i det, vi lige nu har gang i med Brøndby, forklarer Andrew Hjulsager, der via sin agent, Søren Lerby, har dialog med Troels Bech om fremtiden.

- Men jeg ved ikke om jeg skal betale noget tilbage til Brøndby. Jeg føler, jeg har betalt, hvad jeg skal, påpeger han.

Den kreative midtbanespiller fik en pause i sidste uge, fordi han spillemæssig var nede i en bølgedal. Men mod AaB var han igen tilbage på et tilfredsstillende niveau.

- Jeg har haft brug for en pause. Det er en krævende spillestil, hvor jeg løber meget. Jeg tror det bliver en fordel resten af efteråret, hvor vi forhåbentligt har friske ben, siger Andrew Hjulsager.

Brøndby står nu som ubesejrede de seneste fem kampe og det var første gang i to måneder, at holdet fik to sejre i træk.

11 med udløb i Brøndby

Mads Toppel

Alder: 34 år.  

Position: Målmand.

Kampe/mål i sæsonen: 2 kampe i Europa League.

Det gør Brøndby: Veteranen og reservemålmanden, der aktuelt er skadet, træner godt. Men det er tvivlsomt, om Brøndby fortsætter samarbejdet. Der skal nye kræfter til.

-

Martin Albrechtsen

Alder: 36 år.

Position: Forsvarsspiller.

Kampe/mål i sæsonen: 8 kampe – ingen mål.

Det gør Brøndby: Alderen er ikke et parameter, når det gælder ham. Han er fit og stadig et fysisk pragteksemplar. Han er en fantastisk gardering til midterforsvaret, men det kan ikke udelukkes, at samarbejdet slutter til sommer.

-

Frederik Holst

Alder: 22 år.

Position: Forsvar/midtbane.

Kampe/mål i sæsonen: 20 kampe – to mål.

Det gør Brøndby: Han står noteret for flere end 100 Brøndby-kampe, men har svært ved at bide sig fast som stamspiller. Han er marginalspiller i Zornigers system. Parterne er ikke i dialog om en forlængelse og det trækker op til en skilsmisse næste sommer.

-

Patrick Da Silva

Alder: 22 år

Position: Venstre back

Kampe/mål i sæsonen: 3 kampe – ingen mål.

Det gør Brøndby: For få år siden stod han foran Riza Durmisi. Men han har ikke udviklet sig som forventet. Det er svært at se, han har en fremtid på Vestegnen. Aktuelt er han skadet og først tilbage til foråret.

-

Thomas Kahlenberg

Alder: 33 år

Position: Midtbane

Kampe/mål i sæsonen: Ingen.

Det gør Brøndby: Han blev hentet hjem fra Wolfsburg på en fri transfer i sommeren 2013. Fik en fireårig aftale, men har døjet med skader og har ikke været i kamp siden april. Det trækker op til et karrierestop. Måske kan Brøndby finde en rolle til ham i klubben.

-

Christian Nørgaard

Alder: 22 år

Position: Midtbane.

Kampe/mål i sæsonen: 21 kampe – 1 mål.

Det gør Brøndby: Han er gået fra en reserverolle til stamspiller og defensivt omdrejningspunkt på midtbanen under Alexander Zorniger. Brøndby vil gerne forlænge samarbejdet med ham, men endnu er intet faldet på plads.

-

Lebogang Phiri

Alder: 21 år.

Position: Midtbanespiller

Kampe/mål: 20 kampe – Ingen mål.

Det gør Brøndby: I sommer var der stærke rygter om et skifte til Austria Wien. Han endte med at blive i Brøndby og har nu skiftet agent til Søren Lerby, der nu er agent for både ham, Christian Nørgaard og Andrew Hjulsager. Brøndby vil gerne forlænge med ham.

-

Andrew Hjulsager

Alder: 21

Position: Midtbanespiller.

Kampe/mål i sæsonen: 21 kampe – 8 mål.

Det gør Brøndby: Sportsdirektør Troels Bech vil hellere end gerne forlænge samarbejdet med den kreative midtbanespiller. Hellere i dag end i morgen. Han har fået sit gennembrud under Alexander Zorniger. Det er en markant udvikling, der er sket med ham de seneste måneder, når man tænker på, han nærmest var gået i stå under Thomas Frank og Auri Skarbalius.

-

Rodolph Austin

Alder: 31 år

Position: Midtbanespiller.

Kampe/mål i sæsonen: 11 kampe – ingen mål.

Det gør Brøndby: Midtbanespilleren passer ikke ind i den måde, som Brøndby spiller på. Han er for langsom og bevægelserne er alt for store. Det ligner et brud senest til sommer.

-

Hany Mukhtar

Alder: 21 år

Position: Offensiv midtbanespiller.

Kampe/mål i sæsonen: 15 kampe – 5 mål.

Det gør Brøndby: Der hersker slet ingen tvivl om, at Brøndby gerne vil beholde midtbanespilleren.  Det gør dog ingen forskel, om Brøndby handler nu eller til foråret. Tyskeren har været en berigelse for Superligaen. Han har en frikøbsklausul på 10 mio. kr., men det er spørgsmålet om tyskeren sigter mod et højere niveau end Superligaen.

-

Jan Kliment

Alder: 23

Position: Angriber.

Kampe/mål i sæsonen: 6 kampe – 1 mål.

Det gør Brøndby: Han blev lejet kort før transferdeadline og har ikke formået at etablere sig som stamspiller. Det ligner et lejeophold, der kun varer sæsonen ud.

 

 

 

 

 

Overlegen Brøndby-sejr forværrer AaB-krise

Kæmpe Agger-succes: Størst i verden

Total Brøndby-magt: Jan Bech på vej mod fuld kontrol

Jan Bechs Brøndby-garanti: Jeg sælger ikke klubben

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: