Per Rud får trænerjob

Den tidligere sportschef skal træne U17 holdet i Nykøbing F., hvor hans søn spiller

Per Rud, der her ses sammen med Thomas Frank, blev i juni fyret som sportschef i Brøndby. Nu skal han træne U17 holdet i Nykøbing FC på frivillig basis. (Foto: Lars Poulsen)
Per Rud, der her ses sammen med Thomas Frank, blev i juni fyret som sportschef i Brøndby. Nu skal han træne U17 holdet i Nykøbing FC på frivillig basis. (Foto: Lars Poulsen)

Brøndbys tidligere sportschef Per Rud skal nu være træner på frivilligt basis.

Per Rud har den sidste del af sæsonen sagt ja til et job som træner for det U17 hold i Nykøbing Falster, hvor hans søn i forvejen spiller. Nykøbing FC har tre hold i den årgang, og Per Rud skal træne klubbens tredjehold, som har fået en slem medfart i løbet af efteråret.

- Holdet har tabt 1-12 til Haslev og 2-19 til Holmegård og flere af drengene har været ved at miste modet, fordi ingen har haft lyst til at træne dem.. Det er synd for drengene, så jeg har lovet at være træner for dem resten af sæsonen. Det er lige til at overskue, siger Per Rud til Ekstra Bladet.

Se også: Brøndby-træner om Rud-fyring: Utrolig trist

Ikke fri af Brøndby

Per Rud blev fyret som sportschef i Brøndby 19. juni. Han nåede næsten to år på posten, inden Brøndbys bestyrelse valgte at ansætte Troels Bech i stedet for ham.

Men han er ifølge Ekstra Bladets oplysninger endnu ikke en fri mand. Han har et langt opsigelsesvarsel og får således stadig løn i Brøndby.

- Jeg havde en god tid i Brøndby, og ønsker det bedste for klubben. Jeg har været glad fordi jeg har haft mulighed for at tænke på noget andet den senere tid, siger Per Rud.

Per Rud (t.h) er færdig som sportschef i Brøndby. Fredag blev han fyret. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby - 19. jun. 2015 - kl. 14:10 Brøndby fyrer Per Rud

26 kommentarer
Vis kommentarer