Per Rud: Fantastisk og unik tid

Per Rud takker af i Brøndby IF med en hilsen til klubbens fans, som han takker for stor opbakning

Per Rud takker Brøndbys fans. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Per Rud takker Brøndbys fans. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Det kom som en stor overraskelse for mange, da Brøndby tidligere i juni annoncerede ny sportsdirektør på vestegnen. Her var Per Rud trods gode præsentationer færdig på Brøndby Stadion, mens rutinerede Troels Bech fremover skulle stå i spidsen for det sportslige arbejde i klubben.

Nyheden har skabt både debat og reaktioner i Brøndby IF, hvor der både er glæde samt ærgrelse at spore. Per Rud selv gav sig lørdag eftermiddag tid til selv at sige farvel til klubbens fans på det sociale medie, Instagram, hvor han sendte en afsluttende hilsen til klubbens fans:

- Efter hektiske dage kommer min sidste Brøndby update. Tak for en fantastisk tid med unikke oplevelser og erfaringer. Og tak for de overvældende reaktioner efter mit stop. Livet går videre og pøj pøj til spillere, trænere, ledere, administration, frivillige, sponsorer, samarbejdsklubber og ikke mindst de vildeste fans. Forza Brøndby, skriver Per Rud på Instagram.

I den forgangne sæson oplevede Brøndby IF tiltrængt succes ovenpå en hård periode med nedture og dårlige resultater. Efter en flot sæson tog klubben tredjepladsen i Alka Superligaen, mens meldingerne flere steder går på, at klubben skal højere op i den kommende sæson.

Per Rud blev sportsdirektør i Brøndby IF den 2. juli 2013.

26 kommentarer
Vis kommentarer