Per Rud: Sejrene skal snart komme

Brøndbys sportsdirektør udtrykker fuld tillid til cheftræner Thomas Frank og forventer, at den første sejr i foråret venter lige om hjørnet.

(Foto: Johnny Frederiksen)
(Foto: Johnny Frederiksen)

Brøndby har endnu ikke vundet i foråret, og i midtugen blev det til et nederlag i DBU Pokalen, hvor SønderjyskE var bødlen. Søndag var det rivalerne fra FC København, der agerede overmænd over for Brøndby IF med en 3-1-sejr, så der er ikke meget at sige til, hvis der er pres på cheftræner Thomas Frank, der har været i spidsen af Brøndby IF i halvandet år.

Aktuelt er holdet på femtepladsen i Superligaen med seks point op til tredjepladsen, som er målsætningen, men sportsdirektør Per Rud udtrykker stadig sin uforbeholdne tillid til cheftræner Frank. Han var nemlig meget tilfreds med det, som spillerne leverede mod FC København.
 
Se også: FCK holder liv i guldhåbet

- Vi kan ikke begynde at pege fingre ad hinanden efter sådan en præstation. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at der ikke ligger en sejr og venter lige rundt om hjørnet, siger Per Rud.

Se også: FCK-profil: Dumt at snakke om guld

- Vi spiller os til de chancer, vi skal. Vi spiller med et mod, som er rigtigt vigtigt, og som ikke kendetegner et hold, der er i krise. Vi savner noget mere koldblodighed i afslutningerne, men det handler om selvtillid.

Brøndby IF lagde foråret ud med at tabe 0-1 i Aalborg. Siden spillede de 1-1 på hjemmebane mod FC Midtjylland, mens FC København altså var for stærke søndag eftermiddag. Per Rud forstår godt spillernes frustationer over endnu engang at gå sejrsløse fra banen.
 

Se også: Derfor måtte Agger udgå af derby

- Det er klart, at man kan godt fornemme nede i omklædningsrummet efter sådan en kamp, hvor man har spillet en god kamp og tabt – og i øvrigt også i Aalborg, hvor vi spillede godt - at det er frusterende at stå med 0 point efter de kampe, siger Per Rud.

Næste opgave for Brøndby IF er på søndag, hvor OB gæster hjemmebanen, og Per Rud tror fuldt og fast på forårets første gevinst, og det er han også tæt på at kræve.

- Det er klart, at nu har vi nogle kampe foran os, hvor der skal sejre på bordet, siger han og fortsætter:

- Men med sådan en reaktion på tingene, som jeg så i dag, så tror jeg også på, at sejrene kommer, siger han.

10 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere