Phiri: Først guld og så til udlandet

Lebogang Phiri drømmer om at vinde titler med Brøndby for derefter at skifte til en større klub

Lebogang Phiri kom til Brøndby fra sydafrikanske Bidvest Wits i 2013. (Foto: Lars Poulsen)
Lebogang Phiri kom til Brøndby fra sydafrikanske Bidvest Wits i 2013. (Foto: Lars Poulsen)

Lebogang Phiri har i et stykke tid efterhånden kunnet kalde sig fast mand i Brøndby, og det er tydeligt, at den sydafrikanske midtbanespiller besidder et stort potentiale, og at han har udviklet sig det seneste års tid især.

Han ligner en spiller, der har kvaliteterne til en dag at kunne begå sig i en større klub end Brøndby.

Det er imidlertid også, hvad den 20-årige midtbanespiller drømmer om, men i første omgang har han et stykke arbejde, der skal gøres færdig sammen med holdkammeraterne i Brøndby.

- Hvad angår min klub, så vil jeg gerne hjælpe Brøndby med at vinde nogle titler, og når der er sat flueben ved den, så vil jeg elske at skifte til en større klub i Europa og blive en af de bedste spillere i Sydafrikas historie, siger Lebogang Phiri til Allafrican og tilføjer om niveauet i den danske Superliga:

- Fodbolden i Danmark er meget mere fysisk end hjemme, hvor jeg kommer fra. Der er ikke så mange teknisk dygtige spillere, og derfor er ligaen mere fysisk og taktisk.

Se også: Nu må Austin træne med i Brøndby

Se også: Kompliceret skade sender FCM-keeper ud på ubestemt tid

Lebogang Phiri fortæller desuden, at hans hjerteklub er Liverpool, og et af hans helt store mål i karrieren er at repræsentere Sydafrika ved OL i Rio næste sommer.

Midtbanespilleren har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2017.

36 kommentarer
Vis kommentarer