Raser over Brøndbys fans: Det er en kæmpe skandale!

Vendsyssels træner raser over Brøndbys fans i forbindelse med straffesparket i søndagens Superliga-brag

Brøndbys fans var årsag til raseri hos Vendsyssel. Foto: René Schütze
Brøndbys fans var årsag til raseri hos Vendsyssel. Foto: René Schütze

SE STRAFFESPARKET, DER GIVER BALLADE, SAMT DE ØVRIGE MÅL I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Jens Berthel Askou var både sur og skuffet, da han mødte pressen efter en ellers mere end godkendt indsats fra Vendsyssel FF mod Brøndby.

Men nederlaget på 1-2 overskyggede naturligvis de mange gode ting, som oprykkerne ellers fandt frem i spillet søndag.

- Jeg er rigtig skuffet og ærgerlig over, vi ikke kommer i front som fortjent. Brøndby var skarpe foran mål, og det var vi ikke, men jeg kan ikke være rasende på mine spillere. De får en skideballe, fordi de ikke kan dække op på defensive standarder, men eller får de ros, lød det fra Jens Berthel Askou.

Vendsyssels cheftræner gik dog alligevel fra skuffet til rasende, da spørgsmålene drejede over på det straffespark, som Emmanuel Ogude reducerede på.

Godt nok scorede angriberen, men da Ogude gik til bolden, blev der kastet en kampbold på banen fra Brøndby-fansene bag målet.

- Det er jo bare dumt af dem, og en kæmpe skandale, at det overhovedet kan ske. Det havde været en katastrofe, hvis der var blevet dømt omspark, og vi havde brændt. Nu gik det heldigvis ikke sådan, men jeg håber, der bliver slået hårdt ned på det.

- Det er heller ikke godt nok, at bolden overhovedet fik lov til at være oppe hos Brøndbys fans. Jeg kan ikke svare på, hvad jeg havde gjort, hvis det havde fået konsekvenser for os, sagde Jens Berthel Askou.

Artiklen fortsætter under billederne

Brøndbys fans var årsag til raseri hos Vendsyssel. Foto: René Schütze
Brøndbys fans var årsag til raseri hos Vendsyssel. Foto: René Schütze
 

Her sparker Ogude straffespark. Foto: René Schütze.
Her sparker Ogude straffespark. Foto: René Schütze.

Se også: Kæmpe kovending: Nu bliver Rønnow hyldet!

Se også: Brøndby-kollaps i Europa: - Modellen er ikke holdbar

Emmanuel Ogude tog situationen noget mere roligt. Nigerianeren bed godt mærke i, at Brøndby-fansene forsøgte at genere ham, men sådan er spillet, siger han.

- De kastede en masse ting. Jeg så en lighter komme flyvende, men derefter koncentrerede jeg mig og lukkede alt andet ude. Jeg så ikke engang, de kastede en bold på banen. De testede min psyke, men jeg scorede. Det var vare ærgerligt, det ikke gav point - det havde vi fortjent, sagde en iskold Emmanuel Ogude.

Brøndby har skiftet ud på mange positioner, blandt andet på målmandsposten, hvor det nu er Marvin Schwäbe, som vogter buret. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Panik før lukketid: Det skal Brøndby gøre, før vinduet lukker

Sport og Spil Helt lovligt: Sådan kan du se Messi og Ronaldo spille - gratis

Se også: Brøndby-kamp pludselig afbrudt af reklame: Her er tv-kanalens forsvar

252 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere