Ro på, Brøndby-fans: Storklubs ønske er umuligt

Ekstra Bladet erfarer, at det ifølge kontrakten er umuligt for Leipzig at hente Brøndbys Anthony Jung hjem før tid

- Jung kender Leipzig-spillestilen efter tre sæsoner i klubben. Kontraktligt er det muligt at afbryde lejeaftalen før tid. Men Brøndby skal kompenses.

Sådan lød tyske Bilds historie, der ramte Danmark tidligt torsdag, men Brøndby skal dog slet ikke være nervøse for at miste Jung denne vinter.

Ekstra Bladet erfarer således, at der er tale om en and, og at den et-årige lejekontrakt med Brøndby er udformet på en måde, så Leipzig ikke har mulighed for at hente Anthony Jung hjem før tid.

SE TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN, HVOR JUNG FORTÆLLER OM IDOLERNE MCGREGOR OG JORDAN

Dermed vil Jung også i foråret være at finde på Brøndbys venstreback, hvor han kom til i sommer og i løbet af efteråret slog klubbens egenproducerede Svenn Crone af holdet.

Artiklen fortsætter under billederne

doc6xmo081lg4j1lzwnq83z.png

Superliga-topscorer afslører: Derfor sagde jeg nej til Brøndby

Presset til afbud? Brøndby-spiller forklarer landsholds-nej

Brøndby siger farvel til verdensmester

doc6xxghmw8kc2gk8sbep1.jpg 

Anthony Jung var rasende, da han blev hevet ud efter en halv time i november:

Han er Superligaens mest dominerende

Sen Brøndby-sejr: Se stjernens frisparksmål

Brøndby-ejer: Guldet er på vej

For RB Leipzig er sagen ellers ganske klar. Deres tyske landsholdsspiller Marcel Halstenberg skadede tirsdag sit korsbånd og er ude resten af sæsonen og misser også VM, og derfor skal klubben hente en ny back.

Bild har derfor beskrevet Leipzigs muligheder og anførte Anthony Jung som mulighed nummer et.

Med den mulighed ude så må Leipzig formentlig gå efter en spiller udefra, og her lancerer Bild sjovt nok muligheden for en tidligere FCK-spiller.

- De kan gå efter et stort navn som Ludwig Augustinsson fra Werder Bremen eller Christian Günter fra Freiburg, hvis de overhovedet kan købes for store penge, lyder det hos Bild, der også nævner den 19-årige Wolfsburg-spiller Gian-Luca Itter som en mulig spiller, der kan lejes.

Helt usandsynligt skulle det være, at Leipzig ikke henter en ny venstreback. Man råder godt nok over fem backer, men kun Bernardo er venstrebenet.

Med beskeden om, at Leipzig ikke kan snuppe Brøndbys Jung, så ser de blågule med knap en uge tilbage af transfervinduet ud til at have held med at holde truppen samlet til forårets guldkamp.

Zorniger om vejen til succes'en: Vi spiste pizzaer i en måned

Topscorer-exit på vej i Brøndby - målmand er også varm

Dansk Folkeparti raser over Ståle: 'Han fordærver vores land'