Rønnows store million-gevinst: Femdobler Brøndby-lønnen

Frederik Rønnow kan se frem til en årsløn i omegnen af ni mio. kr. i Frankfurt

Frederik Rønnow fortæller her lidt om, hvorfor han skifter til Frankfurt til sommer.

Der er en verden til forskel på at spille i Superligaen og Bundesligaen. Det gælder både den fodboldmæssige udfordring og ikke mindst den månedlige løncheck.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Frederik Rønnow med den nye fire-årige aftale med Frankfurt udsigt til, at femdoble sin løn med skiftet til den tyske bundesligaklub fra 1. juli.

I dag får Frederik Rønnow i omegnen af 150.000 kr. om måneden – 1,8 mio. kr. om året.  Når han 1. juli skifter til Frankfurt er der udsigt til en femdobling af lønnen. Frederik Rønnow har således udsigt til en årsløn i omegnen af 1,2 mio. euro – tæt ved ni mio kr.

Lønnen kan blive endnu større
På den måde kommer landsholdsreserven i sandhed til at mærke den store lønforskel på at spille i en udviklingsliga som Superligaen og en af Europas fem store ligaer.

Rønnow er altså sikret tæt ved 36 mio. kr. over kontraktperioden med den tyske bundesligaklub.

Frederik Rønnow kan tilmed få en endnu højere løn, hvis Frankfurt i de kommende sæsoner leverer på banen. Lønsystemet i den tyske bundesliga er bygget meget op omkring bonusordninger både i forhold til spilletid og ikke mindst i forhold til sejre på grønsværen.

Frederik Rønnow har leveret på et højt, stabilt niveau for Brøndby de seneste sæsoner,. Nu kommer belønningen med en stor kontrakt i Frankfurt. Foto: René Schutze.
Frederik Rønnow har leveret på et højt, stabilt niveau for Brøndby de seneste sæsoner,. Nu kommer belønningen med en stor kontrakt i Frankfurt. Foto: René Schutze.
 

Afviste Palace to gange
For Frederik Rønnow er det en lettelse, at fremtiden endelig er på plads.

De to seneste transfervinduer har han været tæt på et skifte til Crystal Palace fra den engelske Premier League. Henvendelsen kom dog - i begge tilfælde - meget tæt på lukningen af transfervinduet, så Brøndby afviste i begge tilfælde at sælge målmanden.

Det gjorde klubben, fordi det var umuligt at finde en kvalificeret afløser, selv om Crystal Palace var parate til at betale op imod 35 mio. kr. for Rønnow på daværende tidspunkt.

Søndag efter Brøndbys-sejr over FC København, sagde Frederik Rønnow til Ekstra Bladet, at skiftet til Frankfurt var et drømmeskifte for ham.

Nu venter en hæsblæsende slutspurt i Superligaen, en VM-slutrunde i Rusland og så en ny udfordring i Tysklands store finans-centrum i Frankfurt.

Nu skal sportsdirektør Troels Bech på hurtig jagt efter en ny førstekeeper, hvor OB’s Sten Grytebust er blandt de varmeste kandidater på listen til at afløse Frederik Rønnow.

Fynboerne forlanger angiveligt i omegnen af 7,5 mio. kr. for at slippe sit førstevalg, der står med kontraktudløb om blot ét år.

 

Se også: Drømmeskifte skal på plads: Rejser til Tyskland efter Brøndby-triumf

Ledelsen i Eintracht Frankfurt ærgrer sig over, at Bayern München allerede har offentliggjort, at de hapser klubbens manager i næste sæson. Foto: AP Tysk fodbold - 14. apr. 2018 - kl. 11:38 Rønnows nye klub raser: - Aldrig oplevet noget lignende

Se også: Magiske Mukhtar har trænet i ti måneder: Så kom genialiteten

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Borup Sørensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen