Rørende! Se Brøndby-fansenes støtte til kræftramt buschauffør

Til opgøret mod Esbjerg på Brøndby Stadion foldede en gruppe Brøndby-fans en banner ud, der støttede op omkring en af klubbens buschauffører, der er blevet ramt at kræft

Man hører tit, at fodbold ikke bare er et spil. Det er meget mere end det. Det er også sammenhold, fællesskab og følelser.

Det fik vi i den grad et bevis på søndag eftermiddag, da Brøndby tog imod Esbjerg på Brøndby Stadion. Lige før kampstart foldede en del af Brøndby-fansene, Alpha Support, et banner ud, hvor der stod: 'Ebbe, vi er med dig hele vejen'.

Nikolai Laursen kan være på vej til hollandske PSV Eindhoven (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Stor uenighed om BIF-talents superskifte

Banneret og ordene er henvendt mod buschaufføren Ebbe Arndt Hansen, der tragisk nok er blevet ramt af kræft. Ebbe har siddet bag rattet i mange år for Brøndby Support til udekampene i Jylland og på Fyn og til hjemmekampene for Brøndbys Frederikssund Support-gruppe og er meget vellidt blandt fansene. 

Derfor hyldede supporterne Ebbe med et banner - noget den i den grad rørte hovedpersonen selv og hans datter, der skrev dette på sin Facebook-profil.

- Verdens bedste fans! Verdens bedste mennesker! Min far, Ebbe, verdens bedste buschauffør, som de alle kalder ham. Eller verdens bedste far, som jeg kalder ham.

- Min far har kørt Brøndby away, i jeg ved ikke hvor mange år! Men nu er det sådan at han har fået kræft igen og nu ikke kan køre med Brøndby p.t., sidst var det over et halvt år han ikke kunne gøre det, og denne gang ved vi ikke, hvornår han kommer på benene igen.

- Men min pointe er, at hvor er dem, der lavede det her banner til min far, bare store mennesker! Hele familien er rørt, allervigtigst min far.

- At bringe så meget glæde ved et lille banner til ære for min far, det betyder hele verden for ham. Verdens bedste fans er I ihvertfald. Ville ønske jeg ku' takke dem, der lavede det. Gode mennesker skal man lede lang tid efter men hold da op. VERDENS BEDSTE FANS !!!, skriver hun.

FCK skød et hektisk transfervindue i gang ved at hente Kasper Kusk i Twente (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Dansk fodbold Vild transfer-sommer: Det pønser din klub på

Opslaget er på nuværende tidspunkt blevet delt 164 gange, og selv fans fra den rivaliserende klub, FCK, lovpriser supporterne for deres initiativ.

- Respekt selvom jeg er FCK fan, skriver en bruger, mens en anden tilføjer:

- Ligesom første kommentar. Alt respekt! Trods jeg er FCK fan. Hvor jeg dog håber han klare kampen.

Se Brøndby supporternes flotte gestus til Ebbe i videoen øverst i artiklen.

35 kommentarer
Vis kommentarer