Rygter tager til: De er interesseret i Mukhtar

Ifølge det tyske medie Fussballtransfers er Hany Mukhtar jagtet af Bundesliga-klubberne Werder Bremen og Wolfsburg

Mukhtar har været meget svingende i den indeværende sæson. Foto: Jens Dresling
Mukhtar har været meget svingende i den indeværende sæson. Foto: Jens Dresling

Hany Mukhtar har en stor profil for Brøndby, siden han kom til klubben fra Vestegnen i sommeren 2016 på en lejeaftale fra portugisiske Benfica.

Et år senere blev aftalen vekslet til en permanent en af slagsen, men nu kunne noget tyde på, at den tyske kreatør vender tilbage sit hjemland, hvor han tidligere har tørnet ud for Hertha Berlin.

Det tyske medie Fussballtransfers melder nemlig om, at de to traditionsrige Bundeliga-klubber Wolfsburg og Werder Bremen er meget interesseret i at hente Brøndbys tyske kreatør tilbage til Bundesligaen.

Mediet skriver desuden, at det ikke kun er Mukhtars tidligere liga, der er aktuel. De melder nemlig også om interesse fra italienske Genoa og spanske Villarreal.

Hany Mukhtar har kontrakt med Brøndby indtil sommeren 2021.

Se også: - Vil I være i Brøndby?
Se også: Hård dom: - Brøndby er forudsigelige
Viktor Fishcer i (kunst)græsset i Farum. FCK'erne har det traditionelt svært i det nordsjællandske. Foto: Lars Poulsen FC København - 19. apr. 2019 - kl. 07:06 Ro på, FCK: Skrækbane venter

For de to her er situationen vidt forskellig. Hany Mukhtar skal sælges, og Benedickt Röcker får ikke sin kontrakt forlænget. Den tyske invasion er slut på Vestegnen. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Raus! Tysk udrensning begyndt i Brøndby

67 kommentarer
Vis kommentarer