Så billigt får Brøndby målfarlig kant-profil

Brøndby henter den 24-årige kantspiller David Boysen i Lyngby til spotpris - han har efter Ekstra Bladets oplysninger blot kostet 350.000 kroner

David Boysen har markeret sig stærkt i 1. division. Nu bliver det spændende at se, om han også kan begå sig i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)
David Boysen har markeret sig stærkt i 1. division. Nu bliver det spændende at se, om han også kan begå sig i Superligaen. (Foto: Claus Bonnerup)

Brøndby er en klub med mange spillere. Alligevel mangler der typer, der kan begå sig på fløjen.

Det er der rettet lidt op på nu.

For klubben har netop offentliggjort, at den har købt Lyngby-profilen David Boysen til positionen på kanten.

Lynhurtige Boysen er såmænd hentet til den rene spotpris. Efterårets profil i 1. division har efter Ekstra Bladets oplysninger nemlig en frikøbsklausul på 350.000 kroner - og det er den, Brøndby har aktiveret med sit bud.

Se også: Brøndby erkender: Her vil vi forstærke os

Sportschef Troels Bech er tilfreds:

- Vi får i David en spiller, der med sin fart kan og tør udfordre modstandernes defensiv og kan bringe yderligere dynamik til vores offensive spil. Og så har han mål i støvlerne.

- David har det sidste års tid vist en stor modenhed i sin tilgang til fodboldlivet, og det har givet pote på fodboldbanen, hvor han er gået fra at være et talent, der tager chancer, til en profil, der tager ansvar, siger Bech til klubbens hjemmeside.

David Boysen, der skal konkurrere med Andrew Hjulsager og Christian 'Greko' Jakobsen om spilletid, har scoret 11 mål i denne sæson og 12 mål i sidste sæson for Lyngby.

Til gengæld slog han ikke til,. da han første gang prøvede kræfter med Superligaen.

Det skete i 2014, da han en kort overgang huserede i Viborg.

34 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere