Så tæt er Agger på Fenerbahce

Det ligner et farvel til Daniel Agger i Brøndby efter sæsonen - interessen fra Fenerbahce er brandvarm

Daniel Agger kan mandag aften måske spille sin næstsidste kamp for Brøndby. Interessen fra Fenerbahce er brandvarm. (Foto: Christer Holte)
Daniel Agger kan mandag aften måske spille sin næstsidste kamp for Brøndby. Interessen fra Fenerbahce er brandvarm. (Foto: Christer Holte)

Mere og mere peger i retning mod, at Daniel Agger stopper i Brøndby efter sæsonens sidste kamp mod SønderjyskE.

Kontrakten udløber og Daniel Agger er en fri mand til at gøre, hvad han vil. Han har endnu ikke givet Brøndby et – officielt svar – på, hvad der skal ske efter sæsonen.

I sidste uge afslørede Ekstra Bladet, at Fenerbahce er brændt varm på Daniel Agger. Nu kan Ekstra Bladet løfte sløret for, at Daniel Agger er den tyrkiske topklubs førsteprioritet til forstærkning af midterforsvaret. Han står øverst på klubbens ønskeliste.

Et eksotisk skifte, der måske kunne friste Daniel Agger i ét eller to år, før han definitivt indstiller sin karriere. Risikoen for et permanent stop allerede efter sæsonen er dog stadig en mulighed.

Omvendt får Daniel Agger ikke en mulighed som et skifte til en tyrkisk storklub om et halvt eller ét år, hvis han beslutter sig for at stoppe nu. Det er reelt sidste udkald for Daniel Agger, hvis han vil have et sidste eventyr i karrieren.

Alves stopper
Fenerbahce har set den rutinerede dansker som fremtidens makker til Simon Kjær i midterforsvaret. Det ventes nemlig, at den rutinerede portugiser Bruno Alves stopper i klubben efter torsdagens pokalfinale mod Galatasaray.

Tyrkiske kilder har slået fast overfor Ekstra Bladet, at Daniel Aggers agent, Per Steffensen, allerede har været på besøg i klubben for at foretage de første indledende drøftelser. Den melding har det dog endnu ikke være mulig at få bekræftet.

Et Agger-exit vil gavne både Brøndby og spillerenFoto: Philip Davali Allan Olsen Agger-exit er perfekt for begge parter!

Den tyrkiske avis Milliyet skriver i dagens udgave, at en aftale næsten næsten er i boks. Avisen mener samtidig at vide, at Simon Kjær har været stærkt medvirkende til at overtale Daniel Agger til et skifte til den tyrkiske storklub.

Daniel Agger vil passe godt ind på flere måder. Ikke kun spillemæssigt i tæt samspil med Simon Kjær. Men også økonomisk fordi han er gratis.

Fenerbahce er tilsyneladende i en situation, hvor UEFA har pålagt klubben kun at købe spillere for 30 mio. euro til den kommende sæson. I det spil er Agger et perfekt ’køb’, fordi han er gratis.

I går kom det også frem, at de tyrkiske mestre fra Besiktas også har Daniel Agger på ønskelisten, men det trækker sandsynligvis i retning mod Fenerbahce, hvor et kommende partnerskab med Simon Kjær er et godt argument for at vælge den klub.

Først svar efter sæsonen
Daniel Agger slog i sidste uge fast overfor Ekstra Bladet, at han ikke vil sætte sig selv under et urimeligt pres for at træffe en beslutning om, hvad der skal ske efter sæsonen.

Derfor er det også mest sandsynligt, at Daniel Agger først træffer en definitiv beslutning om sin fremtid efter på søndag. Det kan ikke udelukkes, at han først beslutter sig efter landsholdets tur til Japan.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Daniel Aggers agent, Per Steffesen.

Daniel Agger spiller mandag aften for Brøndby mod Viborg, hvor han i fraværet af Thomas Kahlenberg er Brøndbys kaptajn.

TV:  Grønkjær om Agger-fremtid: Det er ikke Barca og Real

TV: Daniel Agger har flere gange i denne sæson været frustreret over Brøndbys spil. Senest i april efter nederlag til FCM, hvor midtstopperen kom med heftig kritik af holdet:

Daniel Agger er på ønskelisten i Fenerbahce. Landsholdsstopperen har endnu Brøndby Sidste eventyr: Storklub vil genforene Agger og Kjær

Per Mortensen styrer capo-tårnet på halvtid i samarbejde med den ca. dobbelt så gamle Stefan Jürgensen, der kom til at danse faretruende samba for nylig. (Foto: Christer Holte) Sport - Vi ligge' nomme to, vi ligge' nomme to

Sevilla hentede deres tredje Europa League-titel i træk efter sejren over Liverpool. (Foto: AP) Sport Hemmeligheden bag den spanske succes: Derfor er de så overlegne

Nicolai Jørgensen og Andras Cornelius topper løn-barometret i FCK. (Foto: Jens Dresling) Sport Så meget tjener FCK-stjernerne

83 kommentarer
Vis kommentarer