Sådan spillede de: Fischer fik hævn

Hany Mukhtar spillede en stor kamp, men Brøndby formåede ikke at udnytte den gode periode i kampen

BRØNDBY: Robert Skov gjorde det igen. Med sin 24. sæsontræffer bragte han FC København ind i kampen med en eminent udligning til 1-1 mod Brøndby.

Siden stod selvsamme Robert Skov for oplægget, da Viktor Fischer sikrede sejren kort før pausen.

Robert Skov var banens bedste spiller i det store Derby mellem Brøndby og FC København, som gæsterne vandt 2-1.

Men faktisk spillede Brøndby en god kamp og havde flere rigtig gode perioder i opgøret, hvor Hany Mukhtar leverede en meget stærk præstation.

Her er vurderingen. Sådan spillede de:

Brøndby karakterer

 

God
4

Det var en af tyskerens bedre kampe for Brøndby. Han havde et par fine redninger, men var chanceløs ved begge scoringer

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Ingen stor kamp af den offensivt indstillede back. Han havde i perioder svært ved at finde fodfæste. Havde også udfordringer overfor Viktor Fischer.

 

Lars Poulsen

 

God
4

Når det bliver fysisk, så trives han godt. Solid indsats i defensiven og rigtig mange hårde dueller mod Dame N.Doye.

 

brondby.com

 

Pengene værd
3

Den store, fysisk stærke finne var involveret i mange dueller i det intense opgør. Offensivt fik han aldrig sat et aftryk på dødbolde. Fik en advarsel.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Den lille terrier gør det glimrende som venstre back. Dynamisk og meget deltagende i offensiven. Han i enkelte tilfælde lidt placeringsproblemer defensivt.

 

Jens Dresling

 

God
4

Kroaten fyldte meget centralt på banen. Han slap også fint fra afspillet. En af de bedre præstationer i en ellers ujævn sæson.

 

Tariq Mikkel Khan

 

God
4

Tyskeren er vokset meget siden Zorniger blev fyret. Han tager stort ansvar og fylder meget. Solid indsats.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Stort og energisk løbearbejde, men han var for sjældent involveret i de farlige, offensive aktioner. Han blev udskiftet midtvejs i anden halvleg.

 

Tariq Mikkel Khan

 

Super
5

Brøndbys bedste. Langt om længe så man det niveau, han tidligere har vist. Han var med i meget og stod for oplægget til 1-0 målet.

 

Jens Dresling

 

God
4

Scorede til 1-0 og leverede en stor indsats. Startede i angrebet, men blev rykket ned på den offensive midtbane midtvejs i anden halvleg.

Tariq Mikkel Khan

 

Lige bestået
2

Brøndby kaptajnen har leveret bedre præstationer i den gule trøje. Men man ved, hvad man får. En mand, der aldrig giver op.

 

Ritzau Scanpix

 

Lige bestået
2

Lejesvenden fra PSV Eindhoven fik de sidste 20 minutter i front uden dog det førte til særlig meget. Virker ikke som en spiller Brøndby skal satse på.

 

Jens Dresling

FCK Karakterer

 

Pengene værd
3

FCK-keeperen var involveret i Brøndbys føringsmål, da kommunikationen svigtede med Vavro. Ellers flere solide indgreb.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Han virkede meget tændt og i perioder måske lidt overtændt. Fik en advarsel før pausen. Det satte en dæmper på hans spil.

 

Tariq Mikkel Khan

 

Pengene værd
3

Slovakken så ikke godt ud, da Brøndby kom i front. Men han rejste sig og fik samspillet med Bjelland til at fungere bedre som kampen skred frem.

 

Jens Dresling

 

God
4

FCK-kaptajnen startede lidt usikkert og smed mange bolde. Han voksede dog og tog et stort ansvar efter pausen, da Brøndby pressede på.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Det blev aldrig nogen stor kamp fra hans side. Usikker og famlende. Specielt før pausen. En lille smule bedre i anden halvleg.

 

Jens Dresling

 

Super
5

Det venstreben er bare så sublimt. En fantastisk scoring fra kanten af feltet og et eminent oplæg til Viktor Fischers 2-1 træffer. 24 træffere har han nu lavet i ligaen.

 

Lars Poulsen

 

God
4

Fik chancen i fraværet af anfører Zeca. Han leverede en stor indsats centralt, hvor han var den mest defensivt. Fungerede fint i samspillet med Rasmus Falk.

 

Jens Dresling

 

God
4

Meget dynamisk og energisk. Han driver gerne bolden frem. Ikke alt lykkes for ham, men han er meget initiativrig. Udskiftet mod slutningen.

 

Jens Dresling

 

God
4

Der blev råbt homofobiske tilråb mod ham før kampen. Men han fik hævn overfor hjemmepublikummet, da han scorede til 2-1 før pausen.

 

Ritzau Scanpix

 

God
4

Et fornemt overblik, da han spillede Robert Skov fri ved 1-1 scoringen. Han kæmpede og sled i de mange hårde og opslidende dueller.

 

Lars Poulsen

 

Pengene værd
3

Han burde have scoret efter pausen, men sparkede over. Det blev aldrig hans kamp. Han virkede ikke så veloplagt som vi tidligere har set.

 

Jens Dresling

Bayern München er tilbage på førstepladsen. Foto: Ritzau Scanpix Tysk fodbold Bayern overhaler igen Dortmund
Der er tilsyneladende igen blevet sunget homofobiske sange mod Viktor Fischer. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix. Superligaen Homoråb mod Fischer i Brøndby

90 kommentarer
Vis kommentarer