Sådan spillede de: Fischer fik hævn

Hany Mukhtar spillede en stor kamp, men Brøndby formåede ikke at udnytte den gode periode i kampen

BRØNDBY: Robert Skov gjorde det igen. Med sin 24. sæsontræffer bragte han FC København ind i kampen med en eminent udligning til 1-1 mod Brøndby.

Siden stod selvsamme Robert Skov for oplægget, da Viktor Fischer sikrede sejren kort før pausen.

Robert Skov var banens bedste spiller i det store Derby mellem Brøndby og FC København, som gæsterne vandt 2-1.

Men faktisk spillede Brøndby en god kamp og havde flere rigtig gode perioder i opgøret, hvor Hany Mukhtar leverede en meget stærk præstation.

Her er vurderingen. Sådan spillede de:

Brøndby karakterer

 

God
4

Det var en af tyskerens bedre kampe for Brøndby. Han havde et par fine redninger, men var chanceløs ved begge scoringer

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Ingen stor kamp af den offensivt indstillede back. Han havde i perioder svært ved at finde fodfæste. Havde også udfordringer overfor Viktor Fischer.

 

Lars Poulsen

 

God
4

Når det bliver fysisk, så trives han godt. Solid indsats i defensiven og rigtig mange hårde dueller mod Dame N.Doye.

 

brondby.com

 

Pengene værd
3

Den store, fysisk stærke finne var involveret i mange dueller i det intense opgør. Offensivt fik han aldrig sat et aftryk på dødbolde. Fik en advarsel.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Den lille terrier gør det glimrende som venstre back. Dynamisk og meget deltagende i offensiven. Han i enkelte tilfælde lidt placeringsproblemer defensivt.

 

Jens Dresling

 

God
4

Kroaten fyldte meget centralt på banen. Han slap også fint fra afspillet. En af de bedre præstationer i en ellers ujævn sæson.

 

Tariq Mikkel Khan

 

God
4

Tyskeren er vokset meget siden Zorniger blev fyret. Han tager stort ansvar og fylder meget. Solid indsats.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Stort og energisk løbearbejde, men han var for sjældent involveret i de farlige, offensive aktioner. Han blev udskiftet midtvejs i anden halvleg.

 

Tariq Mikkel Khan

 

Super
5

Brøndbys bedste. Langt om længe så man det niveau, han tidligere har vist. Han var med i meget og stod for oplægget til 1-0 målet.

 

Jens Dresling

 

God
4

Scorede til 1-0 og leverede en stor indsats. Startede i angrebet, men blev rykket ned på den offensive midtbane midtvejs i anden halvleg.

Tariq Mikkel Khan

 

Lige bestået
2

Brøndby kaptajnen har leveret bedre præstationer i den gule trøje. Men man ved, hvad man får. En mand, der aldrig giver op.

 

Ritzau Scanpix

 

Lige bestået
2

Lejesvenden fra PSV Eindhoven fik de sidste 20 minutter i front uden dog det førte til særlig meget. Virker ikke som en spiller Brøndby skal satse på.

 

Jens Dresling

FCK Karakterer

 

Pengene værd
3

FCK-keeperen var involveret i Brøndbys føringsmål, da kommunikationen svigtede med Vavro. Ellers flere solide indgreb.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Han virkede meget tændt og i perioder måske lidt overtændt. Fik en advarsel før pausen. Det satte en dæmper på hans spil.

 

Tariq Mikkel Khan

 

Pengene værd
3

Slovakken så ikke godt ud, da Brøndby kom i front. Men han rejste sig og fik samspillet med Bjelland til at fungere bedre som kampen skred frem.

 

Jens Dresling

 

God
4

FCK-kaptajnen startede lidt usikkert og smed mange bolde. Han voksede dog og tog et stort ansvar efter pausen, da Brøndby pressede på.

 

Jens Dresling

 

Pengene værd
3

Det blev aldrig nogen stor kamp fra hans side. Usikker og famlende. Specielt før pausen. En lille smule bedre i anden halvleg.

 

Jens Dresling

 

Super
5

Det venstreben er bare så sublimt. En fantastisk scoring fra kanten af feltet og et eminent oplæg til Viktor Fischers 2-1 træffer. 24 træffere har han nu lavet i ligaen.

 

Lars Poulsen

 

God
4

Fik chancen i fraværet af anfører Zeca. Han leverede en stor indsats centralt, hvor han var den mest defensivt. Fungerede fint i samspillet med Rasmus Falk.

 

Jens Dresling

 

God
4

Meget dynamisk og energisk. Han driver gerne bolden frem. Ikke alt lykkes for ham, men han er meget initiativrig. Udskiftet mod slutningen.

 

Jens Dresling

 

God
4

Der blev råbt homofobiske tilråb mod ham før kampen. Men han fik hævn overfor hjemmepublikummet, da han scorede til 2-1 før pausen.

 

Ritzau Scanpix

 

God
4

Et fornemt overblik, da han spillede Robert Skov fri ved 1-1 scoringen. Han kæmpede og sled i de mange hårde og opslidende dueller.

 

Lars Poulsen

 

Pengene værd
3

Han burde have scoret efter pausen, men sparkede over. Det blev aldrig hans kamp. Han virkede ikke så veloplagt som vi tidligere har set.

 

Jens Dresling

Se også: Bayern overhaler igen Dortmund
Se også: Homoråb mod Fischer i Brøndby

90 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere