Sagde farvel i dag: Rørt stjerne åbner dør på klem for Brøndby

Der blev mandag sagt farvel med blomster til Brøndbys Teemu Pukki, men måske vælger finnen alligevel at blive

Brøndby-angriberen Teemu Pukki afviser, at der er taget en endelig beslutning om, at han forlader Brøndby efter denne sæson.

Finnen har kontraktudløb denne sommer, men han udelukker efter mandagens 1-1-kamp hjemme mod AaB ikke at forlænge sit ophold i Brøndby.

- Jeg kan ikke tage nogen beslutninger nu. Jeg er nødt til at tage det med ro i noget tid, og så må jeg se, hvad jeg har lyst til, siger Pukki.

Spørgsmål: Du udelukker ikke at blive i Brøndby?

- Det er stadig en mulighed, siger Pukki, som er tydeligt rørt over at tale om emnet.

I denne sæson har Pukki scoret 17 superligamål for Brøndby, og over de seneste fire år er det blevet til 55 mål i alle turneringer for klubben.

- Jeg har elsket hvert et øjeblik, jeg har været her. Denne klub vil altid være i mit hjerte. Det har været mit hjem i fire år, lyder det fra Pukki.

Før mandagens kamp mod AaB blev der sagt farvel med blomster til Pukki, og efter kampen sagde hjemmepublikum også farvel med klapsalver og sange.

OB Sådan blev Kent Nielsen fyret: 'Jeg anede intet'

1. division Dansk fodbold-profil stopper karrieren efter kikset oprykning

Brøndby har allerede vundet pokaltitlen, men nu jagter man selvfølgelig The Double. Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Satsede på guld: Så meget brugte Brøndby forgæves på mesterskabslir

Hany Mukhtar er sæsonens bedste spiller ifølge Ekstra Bladet. Fotos: Jens Dresling/Lars Poulsen Sport og Spil Her er Superligaens 25 bedste spillere

25 kommentarer
Vis kommentarer