Scorer lang kontrakt: Brøndby går på rov i 1. division

Brøndby IF henter den 22-årige Christian Jakobsen i den næstbedste række og indgår fireårig aftale

Thomas Frank har fået et nyt navn til sin Brøndby-trup. (Foto: Jens Dresling)
Thomas Frank har fået et nyt navn til sin Brøndby-trup. (Foto: Jens Dresling)

Brøndby IF forstærker sig til næste sæson i Alka Superligaen.

Torsdag hentede Brøndby den 22-årige kantspiller Christian "Greko" Jakobsen i FC Roskilde i den næstbedste række.

Brøndby og Christian Jakobsen har indgået en fireårig aftale. Christian Jakobsen har en fortid i Hvidovre, hvor han i efteråret 2014 scorede 10 gange i 15 kampe, hvorefter han skiftede til FC Roskilde. Her har Christian Jakobsen i forårssæsonen scoret syv mål i 15 kampe.

- Greko er en spændende spiller, der har demonstreret stort potentiale i det seneste år, hvor han virkelig har taget store skridt i sin udvikling og lavet mange mål fra sin position på kanten, siger Brøndbys sportsdirektør, Per Rud til klubbens hjemmeside.

- Når vi henter en spiller fra en lavere række, er det klart, at han skal udvikle sig endnu mere for at kunne gøre sig gældende i en klub som Brøndby IF, siger Peter Rud.

Teemu Pukki er på plads på en permanent kontrakt med Brøndby. En aftale offentliggøres snarest. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby i offensiven: Pukki er på plads

Nikolai Laursen (t.v) scorede det hidtil eneste superligamål mod FC Vestsjælland i april, hvor han blev skiftet ind og scorede efter fem minutters spil. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Brøndbys supersalg: Får 10 mio. kr for angrebskomet

13 kommentarer
Vis kommentarer