Scorer millioner: Brøndby-stjerne solgt

Simon Tibbling bytter Brøndby ud med hollandske Emmen, der har sikret sig den svenske midtbanespiller

Scorer millioner: Brøndby-stjerne solgt

Flemming Povlsen og Niels Frederiksen diskuterer Tibbling: Han har noget ekstra, ingen andre har. Video: Discovery Networks Danmark.

Simon Tibbling er fortid i Brøndby.

Den svenske midtbanespiller er solgt til FC Emmen i Holland. Det bekræfter Brøndby på sin hjemmeside.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler hollænderne ca. 6 millioner kroner for deres nyerhvervelse, der havde to år tilbage af sin kontrakt.

Den 25-årige svensker ankom til den københavnske vestegn i 2017 og nåede at spille 109 kampe for klubben. Det blev til 10 scoringer undervejs.

- Vi takker Simon for hans indsats i Brøndby IF, hans altid positive humør og ikke mindst evnerne som fodboldspiller, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Han lægger dog samtidig ikke skjul på, at vejen til startopstillingen i den seneste tid har været noget længere end tidligere for den svenske dynamo.

- Seneste periode er det imidlertid blevet til mindre spilletid end forventet, og vi er enige med Simon i, at timingen for en transfer kunne være rigtig denne sommer, fortæller Carsten V. Jensen.

FC Emmen sluttede midt i tabellen som nummer 12 i Æresdivisionen, der blev afkortet med hele otte spillerunder grundet udbruddet af coronavirus.

Fuldstændig ekstremt: ALT for mange

Superligaen Indefra: Gyser kostede guldfest

Alle taler om det: Tøffe er 'helt iskold'

Stopper som 25-årig: - En gammeldags kultur