Se billederne: Massivt hærværk mod Brøndby-fanklub

Et angreb på Brøndbys officielle fanklub har resulteret i adskillige ødelagte ruder og et mosaik af glasskår

(Foto: screendump fra Brøndby Supports facebook-side)
(Foto: screendump fra Brøndby Supports facebook-side)

Ikke alle er tilsyneladende glade for, at Brøndby er kommet på ret kurs i Superligaen, hvor det er blevet til to sejre i de to seneste kampe.

For mens holdet fra Vestegnen langsomt men sikkert synes at gøre attentat på tredjepladsen i tabellen, har et angreb på et helt andet plan indirekte ramt klubben i løbet af natten. Et meningsløst af slagsen vel og mærke.

Brøndby Supports hovedkvarter og tilholdssted 'Hytten' har således været udsat for massivt hærværk, og det triste resultat heraf kommer til udtryk på fanklubbens facebook-profil. Her ses sørgelige rester af stribevis af vinduer, hvis glasfacader er blevet gjort til større mosaikker spredt ud over fortovet.

Alle ruderne bortset fra tre af dem er blevet smadret i Hytten. (Foto: Brøndby Support) Brøndby Drama før derby: Hærværksmænd smadrer Brøndby-hytten

I den officielle fanklub er reaktionen ikke overraskende negativ i kølvandet på ødelæggelserne. Her beklager næstformand Sarah Agerklint sig over, at hun og kollegerne for anden måned i træk nu må igennem et større oprydningsarbejde.

- Jeg blev informeret om det ved 9-tiden. Det er pænt irriterende, hvilket ikke mindst skyldes, at det ikke er mere end to uger siden, jeg senest var ude og feje glasskår, siger Agerlklint til Ekstra Bladet.

- Jeg kender ikke til beløbet på skadernes omfang, men vi har lige fået skiftet vinduer, og af de 10-12 ruder, som ikke er dækket helt af, er det kun en enkelt, som har overlevet denne omgang, fortæller næstformanden.

Ekstra Bladet har forsøgt at henvende sig til Københavns Vestegns Politi, men det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra denne side.

Se flere billeder af det meningsløse hærværk ved at bladre mellem fotografierne øverst i artiklen.

Gang i gaden før det seneste lokalbrag mellem FC København og Brøndby IF. De forskellige fangrupperinger flyder sammen, så det er svært at definere, hvem der deltager i hvad, og hvor mange de er. Ekstra Bladet forsøger at give overblikket. (Foto: Jonas Olufson) Sport Fodboldfans i Danmark: Her er den hårde kerne


Her kan du se billeder fra sidste gang, hvor 'Hytten blev raseret

1 af 4 (Foto: screendump fra Brøndby Supports facebook-side)
2 af 4 (Foto: screendump fra Brøndby Supports facebook-side)
3 af 4 (Foto: screendump fra Brøndby Supports facebook-side)
4 af 4 (Foto: screendump fra Brøndby Supports facebook-side)
183 kommentarer
Vis kommentarer