Annonce:
Annonce:

Se tv-klippet her: FCK-spillere bombarderet med rotter

Benjamin Verbic og Ludwig Augustinsson blev skydeskive for et rotte-angreb fra tribunerne under derbyet mellem Brøndby og FCK

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Det blev en kedelig afslutning på et derby, der ellers havde været præget af en stemning af ypperste karat.

Men nogle fans ville hælde malurt i bægeret, da der resterede få minutter af mandagens opgør mellem Brøndby og FCK.

For inden gæsternes triumf på 1-0 blev en realitet,  blev et par af FCK-spillerne udsat for kasteskyts af særlig ulækker karakter.

Rotte-billede 2
Ludwig Augustinsson gjorde sig klar til at tage et hjørnespark, og så var det, at den kedelige episode indtraf. Fra tribunen blev der sendt rotter af sted ned mod svenskeren, mens også Benjamin Verbic var i farezonen for at blive ramt.

Begge af gæsternes profiler slap dog uden berøring med den sørgelige ammunition, men dramaet fik store ord med på vejen i tv-studiet efterfølgende, da TV3 Sports-eksperter kastede lys over episoden.

Annonce:

- Det går bare ikke. Det er utilgiveligt, synes jeg. Få fans kan finde på sådan noget. Men det holder bare ikke, sagde Per Frimann.

-  Jeg tror, der kommer en reaktion fra DBU efter det her. Forhåbentlig reagerer Brøndby også selv. For de må tage afstand fra det her, lød det fra eksperten i studiet.

SE KLIPPET ØVERST I ARTIKLEN

Også Martin Jørgensen, der stod ved Frimanns side på Brøndby Stadion, så med ærgrelse og forundring på den sørgelige aktion fra tilskuerpladserne.

- Det hører slet ikke hjemme. Jeg har selv oplevet, at der kom toiletkummer ind på stadion. Men døde rotter …  Der går grænsen, og den går også et stykke før døde rotter, sagde den tidligere Fiorentina-spiller.

FC København var langt fra at være til rotterne nede på banen, hvor holdet kørte en 1-0-sejr i land. Ikke mindst takket være Andreas Cornelius, som stod for afleveringen til Benjamin Verbics matchvinder-scoring i anden halvleg.

Annonce:

Også FCK-angriberen satte ord på situationen med Brøndby-tilhængernes rotte-angreb umiddelbart efter kampen.

- De er bare frustrerede over, at de troede, at de havde en god mulighed for at slå os i dag. Og så gik det ikke, som de gerne ville. Det er selvfølgelig ikke så smart at smide rotter ind. Man kan leve med alt mulig andet, lød det fra Cornelius til TV3 Sport.

Rotte-billede

Se Frimann og Jørgensens dom over rottekast i Brøndby:

Her scorer Verbic kampens enlige kasse:

FCK ødelagde Brøndbys Mukhtar-fest

Mukhtar går voldsomt ned i løn: Et nemt valg for mig

Helt hold kan forsvinde fra Brøndby til sommer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: