Selvsikker Frank: Én scoring nok i Cypern

Brøndby-træneren mener ikke, at Omonia Nicosia kan score to gange mod hans hold i returkampen i Europa League - første opgør i Brøndby endte uden mål

Thomas Frank er overbevist om, at Brøndby går videre sammenlagt mod Omonia Nicosia, hvis de formår at score én gang i Cypern. Første opgør i Brøndby endte 0-0 (Foto: Jens Dresling)
Thomas Frank er overbevist om, at Brøndby går videre sammenlagt mod Omonia Nicosia, hvis de formår at score én gang i Cypern. Første opgør i Brøndby endte 0-0 (Foto: Jens Dresling)

Thomas Frank er overbevist om, at én Brøndby-scoring i Cypern vil være nok til at sende hans hold videre til 4. kvalifikationsrunde i Europa League.

Klubben fra Vestegnen spillede torsdag aften 0-0 med Omonia Nicosia på Brøndby Stadion.

Det var ikke ligefrem noget drømmeresultat, men alligevel brugtbart. Hvis altså Brøndby formår at score én gang i returkampen på torsdag...

Se også: Uskarpe Brøndby langt væk fra Europa League

- De laver ikke to mål på os. Det tror jeg ikke på, sagde Brøndby-træner Thomas Frank, der var ganske imponeret over, hvordan det noget unge og amputerede Brøndby-hold gjorde det mod cyprioterne.

- Det var en flot præstation, så kæmpe cadeau til spillerne. Omonia skal være glade for 0-0, og jeg er da også lidt irriteret over, at vi ikke vinder 1-0 eller sågar 2-0.

- De har én stor chance, og vi har 3-4 stykker. Nogle endda dobbelte. Kan vi levere det her i returkampen, så vinder 1-0 eller spiller 1-1 og går videre, sagde Thomas Frank.

Se også: 'Jeg tager en rom og cola efter kampen – og så skifter jeg klub'

På udebane vil Brøndby komme under et langt større pres, og det kan i mere end én forstand blive hot i Cypern.

De blågule har dog fortsat ikke lukket mål ind i Europa i denne sæson, og tager ikke til Cypern for at pakke sig.

- Alle kan se, at de har et godt og klogt hold, men vi vil forsøge at gribe det an på samme måde, og kan vi igen skabe tre store chancer, så skal det være nok.

- Er det ikke det, har vi bare ikke været dygtige nok, sagde Thomas Frank, hvis mandskab søndag skal ud i en vigtig bundkamp mod ligeledes pointløse Hobro i Superligaen.

26 kommentarer
Vis kommentarer