Serie A-angriber bekræfter: Snakker med Brøndby

Efter ni måneders tålmodig venten er Kamil Wilczek kun detaljer fra et Brøndby-skifte

Kamil Wilczek (tv) vil bruge skiftet til Brøndby som et springbræt til den polske EM-trup (Foto: AP/Marco Vasini)
Kamil Wilczek (tv) vil bruge skiftet til Brøndby som et springbræt til den polske EM-trup (Foto: AP/Marco Vasini)

Skuffelsen over at glippe Rasmus Falk bliver til at håndtere for Brøndby-tilhængerne, for klubben rykker stadigt tættere på en af de spillere, som klubben virkelig har jagtet længe.

Polske Kamil Wilczek er således kun små detaljer fra at blive Brøndby-spiller.

- Vi er ved at forberede en aftale med Brøndby, og vi håber på, at det lykkes, siger spillerens agent Jaroslaw Kowalowski til en af Ekstra Bladets mediekontakter i Polen.

Brøndby har haft Kamil Wilczek på ønskelisten længe. I maj 2015 var klubbens repræsentanter på plads, da angriberen bankede fire kasser ind for Piast Gliwice i kampen mod Belchatow.

Se også: Serie A-angriber på vej til Brøndby

De blå-gule håbede dengang på at lokke den brandvarme Ekstraklasa-topscorer mod nord. Men de 20 lige-træffere havde vækket interesse fra større ligaer, og den 28-årige angriber tog eventyret i Italien frem for Danmark.

Hos oprykkerne Carpi har Kamil Wilczek imidlertid haft det svært. Han har stort set ikke fået spilletid, og klubben er allerede nu parat til at skære spilleren fra.

Se også: Tæt på forstærkning: Brøndby forhandler med topscorer

Fra Italien forlyder det, at Brøndby skulle være enig med Carpi om en lejeaftale for foråret, og der skulle være koblet en frikøbsklausul på aftalen.

Kamil Wilczek meldes undervejs til Danmark, og han ventes i den nærmeste fremtid at gennemgå lægetjekket i Brøndby. Går det planmæssigt, så bør Brøndby inden for kort tid præsentere vinterens første nye spiller.

Thomas Frank har mere fokus på offensiven i forårets forberedelsesfase. Brøndby skal score flere mål. (Foto: Anita Graversen) Brøndby - 12. jan. 2016 - kl. 07:43 Brøndby skærer truppen til og ændrer fokus

Den tilgang rejser så spørgsmålstegn ved perspektiverne omkring især Ronnie Schwartz, men også veteranen Johan Elmander, der tripper efter at vende hjem til Örgryte.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere