Serie A-angriber på vej til Brøndby

Kamil Wilczek er efter ni måneders flirt tæt på at lande hos de blå-gule

Kamil Wilczek har haft det svært for Carpi i Serie A - nu ser han ud til at ende i Brøndby Foto: AP/Marco Vasini)
Kamil Wilczek har haft det svært for Carpi i Serie A - nu ser han ud til at ende i Brøndby Foto: AP/Marco Vasini)

Transfer-trafikken ser omsider til at vende for Brøndby, der nærmer sig vinterens første store forstærkning.

Ekstra Bladet forstår på kilder tæt på Serie A-klubben Carpi, at den polske angriber Kamil Wilczek er meget tæt på at lande på Vestegnen.

Kamil Wilczek var allerede i sommer et varmt navn i Brøndby, efter klubben i maj så ham brage fire kasser ind for sin daværende klub Piast Gliwice i et opgør mod Belchatow.

Se også: Brøndby forsøgte igen at få polsk angriber

Dengang valgte den polske angriber et skifte til Superligaen fra, og han gik i stedet transferfrit til oprykkerklubben Carpi i Serie A.

Det skifte har imidlertid vist sig at være yderst dårligt for den 28-årige angriber, der stort set ikke har været på banen for Carpi.

Kamil Wilczek drømmer om at repræsentere Polen ved EM til sommer, og derfor er han på desperat jagt efter en ny klub.

Det ser ud til at blive Brøndby. Meldingerne fra Italien går på, at den polske angriber i løbet af ugen skal til lægetjek på Vestegnen.

Se også: EM-drøm kan sende bomber til Brøndby

Brøndby skulle være enig med Carpi om en lejeaftale for foråret. Dertil kommer en frikøbsklausul, der kan udløses til sommer.

Kamil Wilczek har de foregående to sæsoner fået sit store gennembrud i den polske Ekstraklasa, og han endte efter 20 mål sidste sæson som topscorer i ligaen.

Hos Brøndby er han udset til at være klubbens primære angriber. Ronnie Schwartz var egentlig tiltænkt den rolle, men han har slet ikke indfriet forventningerne, efter han blev hentet ind fra Guingamp.

72 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere