Sisto: Er inde i en downperiode

Pione Sisto medgiver, at tingene lige nu ikke går hans vej på fodboldbanen

Sisto kæmper med Daniel Agger om bolden i dagens kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)
Sisto kæmper med Daniel Agger om bolden i dagens kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)

Han er måske den spiller i hele Superligaen med det største potentiale, men i øjeblikket udfolder Pione Sisto det ikke særlig godt. Søndag leverede FCM-spilleren endnu en skuffende præstation i 0-0-kampen mod Brøndby, og den danske landsholdsspiller erkender, at tingene i øjeblikket ikke går hans vej.

Se også: Chanceorgie i Brøndby: Var der straffe her?

Han håber imidlertid, at det snart vender igen.

- Det er ikke første gang, at jeg oplever en downperiode, og det er jeg i lige nu. Det er typisk sådan, at man kommer stærkere tilbage, og det regner jeg helt sikkert også med, at jeg gør, siger Pione Sisto.

Offensivspilleren var inde i en turbulent periode med en masse spekulationer i transfervinduet, og han vil ikke afvise, det sidder i baghovedet.

- Det kan det gøre. Jeg har haft en hård periode med en masse at tænke på, og det kan have ramt mig. Vi er på den anden side af transfervinduet nu, og jeg kan godt mærke, der er mere ro på, men jeg tror, det tager noget tid, før der kommer fuldstændig ro på, siger Pione Sisto og fortsætter:

- Jeg er offensiv, og jeg skal helst kreere chancer, og det kommer jeg ikke til i dag, men fodbold er ikke altid hvid og sort. Jeg skal hjem og kigge på, hvorfor jeg ikke er farligere, end jeg er i dag. Det var ikke godt nok.

Se også: Se her Brøndby og FCK: Nu dominerer FCM

FCM-træner Jess Thorup savner også nogle procenter fra sin guldfugl.

- Sisto er en spiller, som har noget X Factor, som vi alle sammen sidder og venter på skal blive forløst. Det synes jeg ikke 100%, det gjorde i dag, siger Jess Thorup.

2 kommentarer
Vis kommentarer