Skændtes med spiller for åben skærm: Nu forklarer Zorniger

Brøndby-træner Alexander Zorniger var stærkt utilfreds med forsvarsspillet på hjemmebane mod Vendsyssel og fik sig efter 2-3-nederlaget en kammeratlig samtale med Anthony Jung

Alexander Zorniger og Anthony Jung udvekslede ikke høfligheder. Foto: TV3 Sport
Alexander Zorniger og Anthony Jung udvekslede ikke høfligheder. Foto: TV3 Sport

De fleste Brøndby-fans var rasende på dommer Peter Kjærsgaard, men det var ikke ham, Brøndby-træner Alexander Zorniger valgte at fokusere på efter 2-3-nederlaget til Vendsyssel.

Kjærsgaard fløjtede ellers et pergament tyndt straffespark fire minutter inde i overtiden, men det brugte Zorniger ikke meget tid på.

Han var for langt væk fra situationen og ville hellere tale om Brøndbys mangler.

- Det var et skuffende resultat og lidt et spejl på vores sæson. Vi var ikke effektive nok og ikke skarpe nok i forsvaret.

- Vi fik ikke afværget indlæggene og ikke dækket op centralt. Så kan alle hold i ligaen score, sagde Alexander Zorniger.

Vendsyssel scorede i 2. halvleg to gange efter indlæg fra Brøndbys venstre side, og den tyske træner havde efter slutfløjt en ophedet snak med venstre back Anthony Jung.

- Hvad vi talte om? Hans generelle præstation. Jeg har kendt ham i fem år og har et tæt forhold til ham. Jeg kender hans niveau og ved, hvor han har problemer.

- Så vi talte… på tysk! sagde Zorniger, der havde enkelte roser til afgående kaptajn Johan Larsson og til målscorer Uffe Bech, der også sagde farvel efter en halvsæson som lejesvend.

- Jeg ville have elsket at se Uffe spille noget mere. Han gjorde det godt, men hvis vi skulle have købt ham, var han blevet en dyr spiller for os.

- Der har været for lange perioder, hvor han ikke kunne spille, og for mange dage, hvor han ikke var i stand til at træne. Vi kunne ikke løbe den risiko som klub, lød dommen fra Zorniger.

Se også: Kæmpe nedtur i Brøndby - snydt til sidst

Se også: Drama efter slutfløjt - Superliga-træner siger stop

Se også: FCM-stjernens chok-besked: 'Måske min sidste kamp'

Uffe Bech har haft et svært efterår i Brøndby. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Mestrene dropper interesse for Brøndby-spiller

183 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere