Skal han til Brøndby?

Midtstopperen Omar Colley er på ønskelisten i Brøndby. Det skriver et svenske medie

Brøndby IF er godt i gang med at sammensætte truppen til næste sæson, hvor klubben skal deltage i både Superligaen, DBU Pokalen og Europa League, og rygterne er allerede begyndt at florere om mulige tilgange til klubben fra Vestegnen.

Nu bliver et nyt navn sat i forbindelse med den danske bronzevinder.

Der er tale om midtstopperen Omar Colley, der til daglig spiller for Djurgården i den bedste svenske række Allsvenskan. Det skriver det svenske medie fotbolldirekt.se.

Ferhan Hasani  er en af tre spillere, der forlader Brøndby. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Brøndby mister trio - sportsdirektør ærgrer sig

Ifølge mediet var Brøndby-repræsentanter på plads på tribunen, da Djurgården i mandags spillede 0-0 mod IFK Göteborg. Brøndby skulle eftersigende være interesseret i Omar Colley, der har kontrakt med Djurgården frem til udgangen af 2017, og den svenske klub er klar over opmærksomheden for forsvarsspilleren.

- Jeg ved, at der var mange klubber på plads til kampen, og det er klart, at de sikkert blev imponeret af Omar Colleys indsats, siger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till fotbolldirekt.se.

Debat: Brøndby er langt fra guld:

22-årige Omar Colley stammer fra Gambia, og han har indtil videre optrådt for landsholdet seks gange. Han har spillet for Djurgården siden januar 2015, hvor han skiftede fra den finske klub Kups.

Brøndby-bosserne Thomas Frank og Per Rud går på angriberjagt på transfermarkedet (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Bronzen er hjemme: Nu går Brøndby på angriberjagt

Djurgården vil formentlig kræve en pæn overgangssum for Colley, der altså kun har været i klubben i et halvt års tid.

Det er ikke første gang, Brøndby er på udkig efter en spiller i Djurgården. Sidste sommer blev Brøndby sat i forbindelse med Daniel Amartey fra Djurgården. Han endte i stedet i FC København.

Alexander Fischer lignede matchvinder mod Brøndby, men så kom udligningen (Foto: Christian Klindt Sølbeck) Superligaen Drama i overtiden: Brøndby-udligning sikrede bronze

12 kommentarer
Vis kommentarer