Skidt for Brøndby: Stilstand for Kahlenberg

Thomas Kahlenberg er stadig et stykke fra comeback

Thomas Kahlenberg er stadig ude - ingen kan præcist sige, hvornår han er klar til comeback på Brøndby-mandskabet. Men det bliver ikke på søndag mod OB. (Foto: Mads Nissen)
Thomas Kahlenberg er stadig ude - ingen kan præcist sige, hvornår han er klar til comeback på Brøndby-mandskabet. Men det bliver ikke på søndag mod OB. (Foto: Mads Nissen)

Brøndby kæmper for bronzemedaljerne, men den seneste måned er det sket uden hjælp fra holdets anfører, Thomas Kahlenberg.

Det kommer også til at være sådan i den nærmeste fremtid.

Se også: Skadet Kahlenberg misser københavnerderby

For Brøndby-kaptajnen står ikke foran et comeback her og nu.

Det bekræfter cheftræner Thomas Frank overfor Ekstra Bladet.

Se også: Brøndby-formand: Ingen storkøb til sommer

- Der var fremgang før Hobro-kampen, men nu er der stilstand igen. Det er svært at sige, hvornår han kan være tilbage, siger Thomas Frank.

Thomas Kahlenberg har problemer med hoften. En skade, der har generet ham i foråret og betydet, han han ikke har ramt sit høje niveau på noget tidspunkt.

- Kahlenberg er ikke klar til kampen mod OB på søndag. Og med den tid han efterhånden har været ude, mangler han også kamptræning. Derfor vil han ikke træde direkte ind i startopstillingen, når han bliver klar, forklarer Thomas Frank.

Thomas Kahlenberg har ikke været på banen siden 22. marts, da han spillede 71 minutter i 1-0 sejren over FC Vestsjælland på udebane.

Brøndby må desuden undvære Johan Elmander, der er ude de næste tre-fem uger, efter det riv i forlåret, han fik før søndagens kamp mod FC Vestsjælland.

Se også: Tøffe om Brøndby-ambition: De er milevidt fra guldet

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere