Skyder med skarpt mod Zorniger: Det er decideret pinligt!

Den tidligere Superliga-spiller og sportsdirektør Jacob 'Gaxe' Gregersen skyder med skarpt mod Brøndby-træner Alexander Zorniger efter tyskerens kritik af Masterclass. Hvis 'Gaxe' havde været chef, var Zorniger blevet fyret

Zorniger vandt ikke mange nye fans med sin kommentar om de danske fodbold-talentet. Foto: Henning Bagge/Ritzau Scanpix
Zorniger vandt ikke mange nye fans med sin kommentar om de danske fodbold-talentet. Foto: Henning Bagge/Ritzau Scanpix

Brøndby-træner Alexander Zorniger langede hårdt ud efter klubbens talentskole Masterclass efter Brøndbys sejr over Hobro søndag. Her nævnte han, at spillerne hos Masterclass ikke har kvalitet nok, så de kontinuerligt kommer op på Brøndbys førstehold.

- Vi fisker i en meget lille sø. Lige nu har vi ikke kvaliteten i Masterclass til at få to-tre spillere ud af det hvert år, og vi er stadig med i toppen. Vi har købt Uhre og Gammelby.

- Det tager noget tid at få dem op på et niveau, som vi forventer. Vi kan ikke bare tage nogen, som præsterer i en anden klub, for forventningerne i Brøndby er meget specielle. Vi kigger stadig efter danske spillere, men ikke fordi de er danske, sagde Zorniger blandt andet efter kampen.

Den 51-årige tyske træner kritiserede også de danske talenters mentalitet og deres indstilling til at tage 'det næste skridt'.

Kritikpunkter som disse burde give en hård og klar konsekvens for Zorniger, hvis det står til den tidligere Superliga-spiller og sportsdirektør Jacob 'Gaxe' Gregersen. Han er ikke i tvivl om, hvad han ville have gjort med Zorniger i Brøndby.

- I fredags der var jeg ude at se Brøndby U19 mod FCK U19. Det var koldt, det skal jeg hilse at sige. Der var han (Zorniger, red.) jo ikke. Det var en kamp på et højt niveau. Intensiteten var der, og der var ikke nogen, der haltede på mentaliteten. Den kunne han jo starte med at se.

- Det er trods alt hans egen klub. At han står og skyder Masterclass ned, det er decideret pinligt. Jeg er nødt til at sige, at hvis jeg havde været chefen, så var han blevet fyret. Det går slet ikke det der.

- Det er jo hele identiteten, som de har talt om i flere år, som skal bygge det hele op og lave talenter. Det står han bare og skruer ned. Det kan jeg simpelthen ikke få luft over, sagde Jacob 'Gaxe' Gregersen i TV3 SPORTs debatprogram 'XL Debatten' mandag.

Zorniger er ligeglad med Masterclass
'Gaxe' mener også, at Zorniger ikke har den store interesse i Masterclass.

- En tysker som ham... hånden på hjertet, han er skide ligeglad med Masterclass. Han er på gennemrejse, og han kommer ikke til at bruge nogle af dem alligevel. Så er man som sportsdirektør nødt til at sætte ham på plads og sige: 'Du spiller med de danskere, som vi har købt'. Slut, siger han.

Derudover mener 'Gaxe', at Zornigers store tyske satsning Dominic Kaiser ikke har bevist sit værd.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Jacob 'Gaxe' Gregersen, men han er ikke vendt tilbage på avisens henvendelse.

Se også: Brøndby-træner angriber unge danskere: Nu svarer chefen på ALT!

Se også: Zorniger i hårdt angreb på Brøndby-talenter

1 af 2 Foto: Anders Brohus/Ritzau Scanpix
2 af 2 Zorniger vandt ikke mange nye fans med sin kommentar om de danske fodbold-talentet. Foto: Henning Bagge/Ritzau Scanpix
124 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere