Sløj Brøndby-indsats mod bundhold

Brøndby pressede på for en afgørelse, men måtte nøjes med en nulløsning

Auri kan langt fra være tilfreds med sit holds indsats mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)
Auri kan langt fra være tilfreds med sit holds indsats mod Esbjerg. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY: Brøndby kravler opad i tabellen. Fra femte- til fjerdepladsen og nærmer sig målsætningen om top-3. Pointdelingen mod Esbjerg udløser også i omegnen af 300.000 kr. mere i tv-penge.

Men på trods af nulløsningen mod Esbjerg foran 11.693 tilskuere var spillet ikke særlig opløftende, specielt ikke før pausen.

Brøndby Stadion er landets mest målfattige i Superligaen. 16 mål er der blot scoret i 12 kampe.

Og opgøret mellem Brøndby og Esbjerg blev lidt af en ørkenvandring uden særlig meget organiseret angrebsspil fra begge sider.

Det blev bedre efter pausen, hvor Brøndby satte gæsterne under pres.

Se også: Bech om Terry-rygter: Aner ikke hvad han kan

Der opstod et par farlige situationer foran Jeppe Højbjergs mål. Den unge, talentfulde U21-keeper viste sikkerhed i de situationer, hvor han skulle gribe ind.

Han kom dog i lidt problemer efter en times spil, da Brøndby havde den første afslutning inden for målrammen. Johan Larsson slog et frispark fra venstre side og Johan Elmander var tæt på at score inde i det lille målfelt.

Magnus Eriksson havde også tilløb til flere farlige situationer. Men afslutningerne savnede både skarphed og kvalitet. Indskiftede Kamil Wilczek forsøgte sig med et hovedstød, hvor der ikke kom fart nok i afslutningen.

Esbjerg havde ikke meget at byde på. Backen Nikolaj Hagelskjær havde vestjydernes eneste forsøg inden for rammen. Et langskud, som ikke voldte Frederik Rønnow problemer.

Se også: FCK nedlagt af fantastisk solotur

Ingen skud indenfor målrammen
Brøndby havde Daniel Agger og Rodolph Austin tilbage efter et par ugers fravær. Det styrkede Brøndby i de fysiske dueller, men Austin fik ikke præget Brøndby spillet særlig meget før pausen.

De første 45 minutter går på ingen måder over i historien. Det var en trist omgang, hvor ingen af de to mandskaber havde struktur eller mening med de ting, de foretog sig.

Det lignede en omgang tju-bang fodbold uden omtanke eller ideer med, hvad der foregik på det ujævne græstæppe på Brøndby Stadion. I øvrigt var det tredje gang i træk de to mandskaber gik til pause på Brøndby Stadion uden scoringer i de indbyrdes opgør

Der var således ikke ét eneste skud inden for målrammen i de første 45 minutter, hvor den tidligere Brøndby-lejesvend Ronnie Schwartz havde to afslutninger. Den ene gik forbi målet, den anden røg langt over.

I den modsatte ende af banen var David Boysen tættest på at score. Han sparkede fladt forbi målet på en god mulighed.

 Se også: Hjulmand afslører: Jeg var tæt på FCK

78 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere