Smed guldet i drama: Her er Brøndbys nye målsætning

Efter DM-sølvet og pokaltitlen i denne sæson har Brøndby en delmålsætning om at ende i top-3 i efteråret

Tirsdag smed Brøndby millioner efter Jens Martin Gammelby. Se hele analysen her

Brøndby vil slutte i top-3 i Superligaen i det kommende efterår og forventer ikke flere væsentlige transferindtægter i løbet af sommeren.

Det oplyser fodboldklubben i en kvartalsrapport for første kvartal af 2018.

- Brøndby er i top-3 af Superligaen i andet halvår af 2018, skriver Brøndby om forventninger til resten af året.

I mandags spillede Brøndby 1-1 hjemme mod AaB og endte på andenpladsen i Superligaen. Klubben har i denne sæson også vundet pokalturneringen.

Brøndby har solgt målmanden Frederik Rønnow til tyske Eintracht Frankfurt for cirka 21 millioner kroner og forventer ikke flere salg af den kaliber.

- Brøndby realiserer ikke yderligere væsentlige transferindtægter i resten af 2018 ud over salget af Frederik Rønnow, lyder det fra klubben.

Sportsdirektør Troels Bech forklarer, at det betyder, at klubben ikke planlægger yderligere store spillersalg denne sommer.

- Selvfølgelig kan alt ske i et transfervindue, men det er positivt, at vi ikke længere skal planlægge med at sælge yderligere spillere for at leve op til vores budgetmæssige ansvar.

Frederik Rønnow kæmpede med tårerne, da han sagde farvel til Brøndby tilhængerne. Foto: Lars Poulsen.
Frederik Rønnow kæmpede med tårerne, da han sagde farvel til Brøndby tilhængerne. Foto: Lars Poulsen.
 

- Det er på baggrund af salget af Frederik Rønnow og ikke mindst de gode sportslige og kommercielle resultater, vi har opnået her i foråret, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Til gengæld vil klubben sondere markedet for nye spillere, der kan forstærke holdet.

- Vi kan med andre ord koncentrere os om at finde de helt rigtige tilføjelser til truppen og ikke være under et pres for at afsætte spillere.

- Det er planen, men det betyder ikke, at virkeligheden ikke kan overhale de forventninger, vi har. Men det stiller os i en god position frem til den nye sæson, lyder det fra sportsdirektøren.

Sommeren bliver ikke blot præget af transfervinduet, men også en VM-slutrunde, og det kan få betydning for Brøndbys transfervindue.

- En slutrunde besværliggør altid transfervinduet for os klubber. I Brøndby IF vil vi jo allerhelst have vores endelige trup klar 13. juni, når truppen møder ind til første træning.

- Men erfaringen med slutrunder siger, at alting bliver en anelse forskubbet, og at de store linjer først bliver trykt efter en slutrunde, forklarer Troels Bech.

Brøndby Efter Superliga-mareridt: Nu er der godt nyt til Brøndby

Lukas Hradecky var en stor profil i Brøndby, inden Eintracht Frankfurt snuppede ham i 2015. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Tysk fodbold Tidligere Brøndby-profil skifter til storklub

134 kommentarer
Vis kommentarer