Ståle stikker til Brøndby: De trænger til en bedre bane

Hvis Brøndby fik en bedre bane, så vil der vente bedre spil og flere point for klubben, mener Ståle Solbakken

Ståle Solbakken jubler, da Nicolai Jørgensen scorer sejrsmålet i Brøndby, der sender FCK i pokalfinalen. (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken jubler, da Nicolai Jørgensen scorer sejrsmålet i Brøndby, der sender FCK i pokalfinalen. (Foto: Jens Dresling)

FC København-træner Ståle Solbakken mener, at Brøndby hurtigst muligt bør få en bedre bane, så der kan spilles flottere fodbold og hentes flere sejre hos ærkerivalen.

Hvis Brøndby ønsker det, så kan klubbernes banemestre udveksle erfaringer i Parken, hvor græstæppet er i bedre stand.

- Jeg håber, at Brøndby i sin nye plan laver et afsnit til banemesteren. Han kan få en dag hos os, hvor vi kan hjælpe Brøndby med det. For det er vigtigt for dem at få en god bane.

- Jeg tror, Brøndby vil tage flere point på en bedre bane. Så hvis banemesteren i Brøndby vil det, så kan han få en gratis dag inde i Parken. Med frokost, siger Solbakken.

Auri: Det var ikke banens skyld
FCK vandt en kneben 1-0-sejr ude over Brøndby i onsdags anden pokalsemifinale og sikrede sig dermed en billet til pokalfinalen med en samlet 2-1-sejr.

Brøndby-træner Auri Skarbalius afviser, at banen havde indflydelse på resultatet, men indrømmer, at holdet er i stand til at spille mere poleret fodbold på en bedre bane.

- Banen er, som den er. Og så spiller vi efter det. Nu så vi blandet andet, da vi spillede i Parken, at der er perioder, hvor vi spillede godt.

- Men det er vigtigt at sige, at det ikke var derfor, vi tabte til FCK. Det var ikke banens skyld, mener Skarbalius.

Brøndby tager søndag aften imod AGF i Superligaen, mens FCK skal en tur til Viborg.

56 kommentarer
Vis kommentarer