Støtter ny anfører: - Aldrig set dansker som ham

Kamil Wilczek har forladt Brøndby IF og rollen som anfører, som nu går videre til Andreas Maxsø

- Hvor hårdt Maxsø arbejder, det har jeg aldrig nogensinde set fra en dansk spiller før faktisk, lyder det. Foto: Jens Dresling/Polfoto
- Hvor hårdt Maxsø arbejder, det har jeg aldrig nogensinde set fra en dansk spiller før faktisk, lyder det. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Brøndby IF har valgt ny anfører forud for forårssæsonen i 3F Superligaen.

Valget er faldet på Andreas Maxsø, der skal gå forrest for de blå-gule i foråret.

Kamil Wilczek har hidtil båret anførerbindet, men polakken forlod klubben i januar-transfervinduet og skal til at spille i den tyrkiske klub Göztepe.

Viceanføreren Kevin Mensah blev'overhalet' indenom af Maxsø i kampen om rollen som anfører, men højrebacken bærer ikke nag over cheftræner Niels Frederiksens beslutning.

-Det er det helt rigtige valg. Det støtter jeg hundrede procent, og det har jeg også tilkendegivet. Hvis man skal bygge et hold op, skal du bruge flere personligheder, og som anfører er Maxsø helt perfekt, siger Mensah til 3point.dk.

-Han er respekteret. Hvor hårdt Maxsø arbejder, det har jeg aldrig nogensinde set fra en dansk spiller før faktisk. På den måde er han et forbillede for alle.  

Maxsø skiftede til Brøndby IF i september sidste år, og siden skiftet har han spillet 12 ligakampe for klubben.

Den 25-årige forsvarsspiller og resten af Brøndby-mandskabet tager søndag hul på forårssæsonen i 3F Superligaen, når holdet gæster OB på Nature Energy Park.

Superligaen Indefra: Den triste sandhed om de mange BIF-millioner

Vinder erotisk titel: Den mest sexede fodboldtræner

Spillerkoner afslører nøgenfotos