Stor uenighed om BIF-talents superskifte

Nikolai Laursen er tæt på PSV Eindhoven, men De Telegraaf og Eindhoven Dagblad kan ikke blive enige om hvor tæt

Nikolai Laursen kan være på vej til hollandske PSV Eindhoven (Foto: Lars Poulsen)
Nikolai Laursen kan være på vej til hollandske PSV Eindhoven (Foto: Lars Poulsen)

Brøndbys 17-årige stortalent Nikolai Laursen er tæt på at skifte til de hollandske mestre fra PSV Eindhoven, kunne BT afsløre i går. De blå-gule skal hente op mod 15 millioner kroner hjem i transferindtægter denne sommer, og omkring de 10 synes at komme fra Laursen-handlen.

Der er dog stor usikkerhed omkring, hvor tæt Nikolai Laursen er på at sætte pen til papir på en aftale med PSV Eindhoven.

Hvis man skal tro De Telegraaf er alle formaliteter i orden. Brøndby og PSV Eindhoven er nået til enighed om en pris, og Nikolai Laursen har gennemgået det obligatoriske lægetjek. Han har desuden accepteret vilkårene i en tre-årig aftale med PSV. Avisen kan desuden fortælle, at også Ajax Amsterdam og Bayern München har haft snøren ude efter den talentfulde dansker denne sommer.

Hvis man skal tro lokalavisen Eindhoven Dagblad er situationen dog en anden.

Bronzen er sikret, men der skal stadig sælges spillere i Brøndby (Foto: Jens Dresling) Brøndby Mens konkurrenter opruster: Brøndby skal sælge for 10 mio. kr.

Nikolai Laursen - her i aktion for U16-landsholdet - fik onsdag aften debut for Brøndbys førstehold (Foto: Henrik Schou) Nyheder TV: 16-årig komet: Fra skolefodbold til debut i Brøndby på et år

Avisen, der følger PSV Eindhoven meget tæt, skriver, at PSV og Brøndby endnu ikke er nået til enighed om en pris for Nikolai Laursen. Desuden er angriberen heller ikke blevet enig med de hollandske mestre om sine personlige betingelser.

Begge aviser er dog enige om, at der ikke er nogen tvivl om, at Nikolai Laursen bliver PSV-spiller i nærmeste fremtid.

Laursen får et par ord med på vejen af anfører Daniel Agger (Foto: Lars Poulsen) Brøndby 17-årig Brøndby'er om drømmedebut: Har drømt om det hele livet

46 kommentarer
Vis kommentarer