Storvask i Brøndby: Frank skifter fire mand

Nederlaget til PAOK FC har fået store konsekvenser op til Brøndbys SønderjyskE-kamp, hvor fire mand er skiftet ud i startopstillingen

Presset er i den grad på Brøndby før søndagens opgør mod SønderjyskE, hvor alt andet end tre point vil tænde advarselslamperne på Vestegnen.

Thomas Frank har taget konsekvensen af den elendige indsats i torsdags mod PAOK FC, hvor Brøndby blev ydmyget med 0-5 i en kamp, hvor det i perioder var pinligt at se, hvor svage Brøndby-spillerne præsterede på banen.

Johan Elmander, Martin Albrechtsen, Martin Ørnskov og Frederik Holst er gledet ud af startformationen fra torsdagens nederlag.

Nye i startformationen er Dario Dumic, Christian Nørgaard, Ronnie Schwartz og Elbasan Rashani.

Se også: Europa-rekord kan redde Brøndby

Thomas Frank har til dagens opgør mod SønderjyskE også foretaget en taktisk ændring på sit mandskab. Magnus Eriksson har været meget svagt spillende på kanten den senere tid. Nu bliver han flyttet ind centralt i rollen bag Teemu Pukki.

SønderjyskE kommer til Brøndby med to friske sejre på samlet 7-0 over Esbjerg og Hobro.

Se også: Seerne flygtede fra Brøndby

Holdet må dog undvære det defensive omdrejningspunkt på midtbanen – Jonas Drachmann. Derudover har holdet skader hos flere af dem, der normalt ville være en del af truppen. Det gælder ikke mindst Thomas Dalgaard samt Baldur Sigurdsson.

33 kommentarer
Vis kommentarer