Strudal om Næstved-sensation: Den klub har en stor plads i mit hjerte

Mark Strudal glædede sig over Næstved med ni mod 11 formåede at besejre FC Nordsjælland

Mark Strudal fra den aktive karriere i Brøndby. Han glædede sig over, at Næstved kunne overraske og besejre FC Nordsjælland i pokalturneringen. (Foto: Jens Dresling)
Mark Strudal fra den aktive karriere i Brøndby. Han glædede sig over, at Næstved kunne overraske og besejre FC Nordsjælland i pokalturneringen. (Foto: Jens Dresling)

Da Næstved tirsdag aften skabte sensationen, vandt med ni mand mod 11 og ekspederede FC Nordsjælland ud af pokalturneringen, vakte det speciel glæde hos Mark Strudal.

Brøndbys nuværende angrebstræner har en fortid i både Næstved og FC Nordsjælland. Men tilhørsforholdet er uden sammenligning størst til Næstved.

Se ni Næstved-spillere banke FC Nordsjælland ud her:

- Klubben har helt sikkert en speciel plads i mit hjerte. Jeg spillede trods alt for dem ad tre omgange i min karriere, siger Mark Strudal, før han går i gang med forberedelserne til Brøndbys Europa League opgør mod PAOK FC.

Næstved vandt opgøret i pokalturneringen mod FC Nordsjælland 1-0 til trods for, at oprykkerne til 1. division spillede ni mod 11 i næsten en time.

Som aktiv spillede Strudal både i Næstved og Brøndby, mens trænerkarrieren primært har foregået i FC Nordsjælland, hvor han både var med til at vinde pokaltitlen og mesterskabet.

Se også: Hemmeligheden bag Pukkis mange mål: Ham kan Brøndby takke

- Men i den slags pokalkampe har jeg altid mest sympati for dem, der er underdog. Jeg ved sådan en sejr betyder utrolig meget for Næstved, forklarer Mark Strudal, der glæder sig over, at Daniel Jørgensen er en af de talenter, han trænede i FC Nordsjælland, som nu folder sig ud i Næstved.

- Det er en kæmpe katastrofe for FC Nordsjælland at ryge ud allerede i første runde. I øvrigt for andet år i træk. Dengang jeg var i klubben ved jeg, at vi satsede meget på pokalturneringen, fordi det var den korteste vej til Europa, fastslår Mark Strudal, der forventer, at FCN-spillerne vil være ekstra opsatte til søndagens opgør mod Brøndby.

- Det er klart, de skal ud at revanchere sig, påpeger han.

Se også: Brøndby-ejers plan: Troels skal finde guldnøglen

0 kommentarer
Vis kommentarer