Such a shame!: Sådan reagerer fodboldverdenen på Agger-exit

Internationale medier og tidligere holdkammerater hylder Daniel Agger, der torsdag annoncerede, at han stopper karrieren

Daniel Aggers helt egen forklaring: Derfor stopper jer

Torsdag den 9. juni 2016 blev dagen, hvor Daniel Agger offentliggjorde sit karrierestop. Ikke mere fodbold til landsholdsanføreren, der har kæmpet hårdt med skader og dermed også med at finde det niveau, som han gerne selv vil have.

I solskinnet med barndommens bane i Rosenhøj som baggrund, fortalte han den danske verdenspresse, at det var slut. Kampen mod Sønderjyske i sidste runde af Superligaen, blev også Aggers sidste fodboldkamp på topniveau.

Med en karriere i Brøndby af to omgange, i engelske Liverpool og på landsholdet er det en af de absolut mest markante danske fodboldpersonligheder gennem de sidste ti år, der har valgt at sige stop.

En spiller, der ikke blot har haft betydning for en masse danskere, men som også i det store udland, hvor han har skaffet fans i tusindvis.

Derfor er det også for mange en sorgens dag. Noget der selvfølgelig fylder ekstremt på de sociale medier. Ekstra Bladet har samlet nogle af de bedste herunder.

Husk at du også kan sende din sidste hilsen til Daniel Agger i historien her

TV: Se Ekstra Bladets hyldestvideo til Daniel Agger

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Også landstræner Åge Hareide begræder Aggers stop, fortalte han på dagens pressemøde.

26 kommentarer
Vis kommentarer