Superliga-konkurrent: Brøndby skyder over målet

I FC Vestsjælland, hvor man for nyligt havde problemer med Brøndbys fans, synes man, at konkurrenterne skyder over målet med deres udebanekrav

Brøndby har talrige gange oplevet problemer med klubbens fans i forbindelse med udekampe. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen)
Brøndby har talrige gange oplevet problemer med klubbens fans i forbindelse med udekampe. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen)

Brøndby har haft mange problemfyldte sager med deres egne fans, når de har været på besøg hos andre Superliga-klubber rundt om i landet.

Senest var der kaos i Slagelse, hvor dommeren så sig tvunget til at afbryde kampen, da Christian Nørgaard bragte Brøndby foran, og gæsternes fans efterfølgende kvitterede med antændelse af romerlys.

Derfor har klubben fra Vestegnen nu udsendt otte krav til de klubber, de skal møde i de resterende udekampe i denne sæson. Men i Slagelse, hvor der netop var problemer, mener sikkerhedschef Hans Kümler, at de nye tiltag er et skridt i den forkerte retning.

Se også: FC Midtjylland går Brøndbys krav i møde

Se også: Tilskuer-strid: Sønderjyske lukker billetsalg mod Brøndby

- Jeg synes, Brøndby skyder over målet med de krav, som de har udsendt. Det er meget i overkanten, det de vil have, siger Hans Kümler til tipsbladet.dk.

-  I stedet synes jeg, at de skulle kigge indad, for der er stort set aldrig problemer på deres eget stadion, pånær når FCK er på besøg, siger Kümler, der dog ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvad man skulle gøre anderledes i Brøndby.

- Det blander jeg mig ikke i, lyder det fra FCV-sikkerhedschefen.

De otte krav har allerede medført, at SønderjyskE, som er værter for Brøndbys næste udekamp, har valgt at suspendere salget af billetter til Brøndby-afsnittet.

Det sker, da man med så kort varsel ikke er i stand til at imødekomme de påkrævede vilkår, som altså netop er opstillet

94 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere