Superliga-profil dropper landsholdet: Fokuserer på Brøndby

Simon Tibbling har sit fokus så fast på at blive fast mand i Brøndby, at han har meldt fra til det svenske ligalandsholds tur til Abu Dhabi

Simon Tibbling er på en mission. Den svenske midtbanespiller har - på trods af manglende spilletid - bevist sit værd i Brøndby, når han har fået chancen.

Men han vil være fast starter i klubben fra den københavnske vestegn. Derfor har han valgt at takke nej til den invitation, den svenske landstræner, Janne Andersson, har givet ham til at deltage i det svenske ligalandsholds tur til Abu Dhabi først i det nye år.

- Jeg er stadig ret ny i truppen og har det sådan, at jeg gerne vil være hjemme i Danmark og vise mig frem og konkurrere om pladserne på holdet, siger Simon Tibbling til det svenske fodboldforbunds hjemmeside.

Han var egentlig opsat på at tage af sted 2. januar og være med i truppen til de to kampe mod Estland og Danmark, men turens længde er ikke godt for hans chancer for at tage en startpladsplads i Brøndby.

- Det er trist. Jeg blev meget glad for at være udtaget og så virkelig frem til at tage af sted, men da jeg kiggede nærmere på planlægningen, følte jeg, at det var svært at være væk fra klubholdet i den tid. Jeg er jo ret ny i Brøndby og vil konkurrere om pladserne og sikre mig spilletid i foråret, siger Simon Tibbling.

23-årige Simon Tibbling er i alt registreret for 17 kampe og tre mål i Brøndby, som han kom til før denne sæson fra hollandske Groningen.

Se også: FCK på indkøb: Her er prisen på Ståles nye målmand

Se også: FCK-flop på europæisk drømmehold

83 kommentarer
Vis kommentarer