Annonce:
Annonce:

Svenn Crone overvejede at forlade Brøndby

Brøndby-backen Svenn Crone gik med tanker om at skifte væk fra Brøndby, men så fik han i stedet chancen på førsteholdet. En chance, han har grebet

Brøndbys Svenn Crone er blevet fast mand på venstre back, efter den tyske træner Alexander Zorniger kom til klubben. Foto: AP
Brøndbys Svenn Crone er blevet fast mand på venstre back, efter den tyske træner Alexander Zorniger kom til klubben. Foto: AP
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

At Alexander Zorniger kom til som træner for Brøndby i sommer, kan meget vel have reddet 21-årige Svenn Crones karriere i klubben. Crone havde længe været et stort talent, der ikke havde fået meget spilletid på førsteholdet i Brøndby, men efter den tyske træner kom til klubben, er Svenn Crone blevet fast mand på en lidt uvant position som venstre back.

Crone erkender, at det var ved at være sidste udkald i forhold til Brøndby, og at han gik med seriøse overvejelser om at finde noget andet.

- Selvfølgelig. Når man ikke har spillet længe, skal man i gang. Når man er ung, skal man også spille. Og med min alder var det nu. Nu er det så bare her, jeg har fået chancen, og det ser ud til, at det er mig, der er førstevalg det næste halve år, og det er bare fint, siger Svenn Crone til tipsbladet.dk.

Annonce:

Svenn Crone var i foråret 2015 udlejet til Brønshøj, men Superliga-debuten kom først i foråret 2016. Han har altså skullet være tålmodig, selv om det ikke altid har været lige nemt. Og så begyndte han også at tvivle på, om han nogen sinde kunne komme ind på førsteholdet i klubben, hvor han har fået sin fodboldopdragelse.

- Det gør man jo, når man ikke spiller og kommer til Brønshøj som sådan lidt en nødløsning. Det var dejligt at spille noget 1. Division og få kampe i benene, men selvfølgelig begynder man at tvivle lidt. Alt i alt havde jeg dog stadig tro på det, og jeg kæmpede hårdt og kom tættere på holdet under Auri (foråret 2016, red.). Så kom Alexander, og så kom jeg endnu tættere på, siger backen.

Svenn Crone fik sin Superlige-debut i foråret 2016. Her ses han i aktion mod Hobro. Foto: Lars Poulsen
Svenn Crone fik sin Superlige-debut i foråret 2016. Her ses han i aktion mod Hobro. Foto: Lars Poulsen
 

Selv om alt er godt lige nu, ved Svenn Crone også udmærket, at der kan komme en ny back ind til vinter. Crone talte med tipsbladet.dk, inden Brøndby meldte ud, at en sydkoreansk back træner med i klubben, og det er selvfølgelig også en mulighed, at Brøndby henter en transferfri spiller til at konkurrere med Svenn Crone allerede i dette efterår.

Annonce:

- Jeg håber da, at de satser på mig. Men nu må vi vente at se. Tingene kan gå hurtigt, og der kan blive hentet en ny back til vinter. Omvendt kan man også sige, at der også skal være en backup, og lige nu er vi kun mig, Johan og måske Holst til de to backs, så der skal vel være en ekstra spiller, siger Svenn Crone.

Svenn Crone har kontraktudløb til sommer, men fortsætter han med at spille og spille godt, er det nok ikke utænkeligt, at begge parter er interesserede i at føje nogle flere år til aftalen.

AaB-målmand: Brøndby ser skidegode ud

Brøndby tester tidligere Premier League-spiller

Formstærk Brøndby-profil ude i en måned

Brøndby rydder bordet i superliga-kåring

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: