Sviatchenko: Celtic-manager og Brøndby er et godt match

Norske Ronny Deila kunne ifølge en af hans spillere være et godt bud på en fremtidig Brøndby-træner

40-årige Ronny Deila har meddelt, at han forlader Celtic efter denne sæson. Spørgsmålet er, om han skal til Danmark og fortsætte karrieren. (Foto: AP)
40-årige Ronny Deila har meddelt, at han forlader Celtic efter denne sæson. Spørgsmålet er, om han skal til Danmark og fortsætte karrieren. (Foto: AP)

Der er i skrivende stund fortsat ingen afklaring på, hvem der skal overtage cheftrænerstolen i Brøndby IF, når Auri Skarbalius' vikariat på posten udløber med udgangen af denne sæson.

Et godt bud kunne være Celtics norske manager, Ronny Deila.

Det mener Erik Sviatchenko, der dagligt arbejder under hans ledelse i Glasgow.

- Jeg kan sagtens se Ronny få succes i Brøndby. Det er en stor klub. Ikke sammenlignet med Celtic, men det er den største klub i Danmark i forhold til fans, siger Sviatchenko til The Scottish Sun.

- Hvis det blev en realitet, tror jeg, at Brøndby og Ronny ville være et godt match. Jeg tror, der vil være meget interesse i ham, når han forlader Celtic, siger danskeren med henvisning til, at Deilas kontrakt udløber efter denne sæson, og nordmanden har meldt ud, at han forlader klubben.

Deila blev udpeget som ny manager i 2014, da Neil Lennon forlod klubben efter fire år på posten. Han vandt det skotske mesterskab året efter og ligger lunt i svinget til at gentage bedriften i år med et enkelt point mod Aberdeen i weekenden.

Ekstra Bladet skrev tidligere på ugen, at der endnu ikke har været dialog mellem de to parter.

Her kommer Per Frimann med sine bud på Brøndbys fremtidige træner

15 kommentarer
Vis kommentarer