Thomas Frank: Det ser godt ud med Agger

Daniel Agger ser ud til at vende tilbage mod FC København

Forsvarsspiller Daniel Agger måtte lade sig udskifte i første halvleg mod FC København, da Brøndby for uger tilbage tabte med 1-3 i Parken. Den danske landsholdsanfører fik et ildebefindende, og det ildebefindende har siden holdt Daniel Agger ude af Brøndbys to efterfølgende kampe, som begge er blevet vundet mod henholdsvis OB og FC Vestsjælland.

Men nu er der lys forude før mandagens opgør mod FC København. Træner Thomas Frank håber og tror nemlig på, at han har den stærke forsvarsspiller til rådighed, når Brøndby og FC København mødes på Brøndby Stadion.

Se også: Endnu en sejr: Brøndby på medaljekurs

- Det går fremad med Daniel Agger. Han har haft en rigtig god træningsuge og har haft en fuld træning mandag. Der er klar fremgang. Det er en spiller, som jeg meget gerne vil have med blandt mine startende elleve mod FCK. Det går i den rigtige retning. Vi vurderer det løbende, men lige nu ser det godt ud, siger Brøndby-træner Thomas Frank til DR Sporten.

Brøndby fik en svær start på foråret, men har i de seneste to kampe - hvor Daniel Agger ikke har været med - fået seks point og spillet til nul. Mod FC København kan Brøndby med en sejr rykke i top tre i Superligaen. Top tre, som er klubbens målsætning denne sæson.

Daniel Agger kom til Brøndby fra Liverpool i sommer.

77 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere