Thomas Frank giver indsatsen mod AGF det røde stempel

Brøndby-træner Thomas Frank ærgrer sig over, at Brøndby ikke fik mere ud af 1-0-føringen mod AGF

Brøndby spillede søndag 1-1 med AGF på udebane, og dermed greb holdet ikke chancen for at komme tættere på de to tophold i Alka Superligaen, der begge havde sat point til i denne runde.

TV: Brøndby heldige i stort drama mod AGF

Træner Thomas Frank ærgrede sig blandt andet over, at man ikke formåede at få mere ud af føringen ved pausen.

- Vi fik en enestående mulighed, da vi kom foran 1-0, og derfra skulle den kæmpes og spilles klogt hjem. Det lykkedes ikke i dag. Vi overlod for meget af initiativet til AGF efter scoringen, og de var gode til at tage det, siger Thomas Frank.

- Vores præstation var utilfredsstillende, og vi var ikke på toppen af vores præstationsevne. Det er selvfølgelig ærgerligt, når nu Superligaen er så tæt, at vi ikke kom af sted med de tre point, som vi gik efter.

En stikpille til DBU? Thomas Frank storroser danske trænere

Thomas Frank erkender dog, at et uafgjort resultat er fint nok, når præstationen ikke var bedre, end den var.

- Som kampen skred frem, må vi også sige, at når vi ikke kunne vinde, så var det fint, at vi ikke tabte, siger han.

Stephan Andersen havde gerne byttet kåring for sejr

Daniel Agger var heller ikke tilfreds med den indsats, som Brøndby lagde for dagen.

- Det var positivt, at vi fik et point med. Det havde vi ikke fortjent. Vi var for langt fra dem igennem det meste af kampen, og vi manglede den intensitet, som vi ellers har haft på det seneste, siger Brøndbys landsholdsstopper.

- Hvis vi gerne vil være med i toppen, som vi har en målsætning om, så er vi nødt til at præstere bedre, end vi gjorde i dag.

Der resterer to runder, inden der er vinterpause i Superligaen, og her mangler Brøndby at møde AaB på hjemmebane, inden man 6. december afslutter efterårssæsonen ude mod FC Nordsjælland.