Thomas Frank: Vigtig sejr i jagten på topplacering

Thomas Frank glæder sig over, at det blev til tre point mod Viborg, selvom spillet til tider haltede

Brøndbys cheftræner Thomas Frank er glad for sejren over Viborg, men kampen kunne have gået begge veje (Foto: Cicilie S. Andersen)
Brøndbys cheftræner Thomas Frank er glad for sejren over Viborg, men kampen kunne have gået begge veje (Foto: Cicilie S. Andersen)

Brøndby-træner Thomas Frank er glad for, at det blev til tre point mod Viborg i en kamp, hvor Brøndby var på hælene i store dele af opgøret, men hvor gæsterne alligevel vandt 2-0.

- Det var ikke en køn kamp i dag fra vores side. Men vi fik tre point i en udekamp mod Viborg, og det var en kamp, vi skulle vinde, hvis vi skal gøre os forhåbninger om en topplacering, siger Thomas Frank.

- Det var en kamp, der kunne være gået begge veje, men når sæsonen bliver gjort op, så er det resultatet, som tæller.

Se også: Landsholdskomet bag Brøndby-sejr

Han peger på, at det især var de individuelle kvaliteter, der gjorde forskellen i kampen. Og især Riza Durmisi får roser med på vejen.

Først sendte han et frispark på stolpen, som Magnus Eriksson efterfølgende sendte i nettet, og senere lagde han op til Johan Elmanders 2-0-mål.

- Det var den individuelle kvalitet, der gjorde forskellen i dag. Vi havde Riza (Durmisi, red.) som var med til at afgøre kampen med to gode aktioner, siger Frank.

Se også: Skadet FCK'er fik sms fra Brøndby-mand

Selv var Riza Durmisi godt tilfreds med resultatet, men han erkender, at Brøndby var heldig med ikke at være bagud efter første halvleg.

- Vi spillede utrolig dårligt i første halvleg, og det var rigtigt heldigt, at vi kunne gå til pause med 0-0. Men vi var effektive, og vi scorede på de chancer, vi skabte, siger Riza Durmisi.

Se også: Palermo sender endelig millioner til Brøndby

Han er også godt tilfreds med sin egen præstation, selvom han gerne havde set sit frispark gå direkte i kassen.

- Jeg ville selvfølgelig godt have scoret, men det var dejligt at være med i de afgørende situationer. Jeg har arbejdet hårdt for at præstere sådan her, og det er selvfølgelig dejligt, når det lykkes.

Næste opgave for Brøndby i Alka Superligaen er næste søndag, hvor de forsvarende mestre fra FC Midtjylland kommer en tur til Brøndby Stadion.

16 kommentarer
Vis kommentarer