Annonce:
Annonce:

Thomas Franks stikpille til FCK's fans

Brøndby-træneren roser klubbens loyale fans inden kampen mod AaB søndag - i pudsig kontrast til FC Københavns, der er sure på manageren

Thomas Frank. (Foto: Claus Bonnerup)
Thomas Frank. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Brøndby IF

Mens uroen ulmer i FC København mellem fansene og manager Ståle Solbakken, hersker der en anden form for harmoni en håndfuld kilometer mod vest - i Brøndby IF.

I hvert fald mellem træneren og folket på tribunerne.

På klubbens hjemmeside lørdag morgen fortæller Thomas Frank om sin respekt for de mænd og kvinder, der bakker op om de blå-gule på banen. Og han ved, at der igen vil være mange fans i Aalborg, når Brøndby møder AaB søndag.

- Vi fik en dårlig start på sæsonen, men nu er vi langsomt, men sikkert ved at finde de rigtige takter. Dertil må jeg bare sige, at som træner er det et fantastisk privilegium, der ikke er alle forundt, at være i en klub, som har så loyale fans, som vi har.

Annonce:

- Af egen lomme følger de os trofast ude som hjemme og støtter altid op om Brøndby IF, selv når resultaterne og spillet udebliver. Det må man have den allerstørste respekt for.

- Det er en kæmpe motivation for alle i klubben, og deres støtte har uden tvivl været med til at løfte os og få vendt skuden efter en ellers dårlig sæsonstart, siger cheftræneren.

Pibekoncert 'hører ingen steder hjemme'
Det er et solidt albuestød til kollegaerne inde i hovedstaden, hvor et banner onsdag i den udsatte superligakamp mod Randers FC signalerede en klokkeklar utilfredshed med Solbakken.

’Ståle, hvis du passer dit velbetalte job, så passer vi vores selvbetalte jobs', stod der skrevet.

Se tifoen her

Banneret faldt ikke i den tidligere FCK-boss Dan Hammers smag:

Det var en reaktion på Solbakkens kommentarer ovenpå sejren over AaB sidste weekend, hvor han var irriteret over pibekoncerten, der fulgte spillerne til pause - bagud 1-2.

- Hvis vi nu spiller dårligt eller ikke fighter, så … men den pibekoncert hører ingen steder hjemme, sagde nordmanden blandt andet.

Annonce:

Ståle skælder fans ud: Stå bag holdet!

Kampen mod AaB fløjtes i gang kl. 18 søndag aften, og Thomas Frank ved, at der venter en stor mundfuld.

- Vi spiller altid nogle intense opgør mod AaB og har derfor en naturlig respekt for dem. På deres bedste dage dominerer de kampe med offensivt spil på banens sidste tredjedel og skaber derfor mange chancer. De kommer dog med to nederlag i bagagen, så der hviler et stort pres på dem for at få tre point. Det vil derfor ikke overraske os, hvis de kommer aggressivt ud til kampen og vil prøve at kue os, siger han til klubbens hjemmeside.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: