Thomas Kahlenberg kan få Brøndby-comeback søndag

24. april 2016 var sidste gang, Thomas Kahlenberg spillede for Brøndby. Søndag kan han få comeback.

Den 34-årige midtbanespiller er i truppen til søndagens kamp. Foto: Lars Poulsen.
Den 34-årige midtbanespiller er i truppen til søndagens kamp. Foto: Lars Poulsen.

Klubikonet Thomas Kahlenberg kan søndag aften få sin første superligakamp i mere end et år, når Brøndby spiller på udebane mod FC Midtjylland.

Den 34-årige midtbanespiller er således med i Brøndbys trup til kampen, fremgår det af klubbens hjemmeside.

Anføreren har været fraværende grundet skader i både lår og hofte, og han er blevet opereret i løbet af sin skadespause.

Brøndby er ramt på midtbanen til kampen i Herning, så Kahlenbergs mulige comeback kommer belejligt, da Rodolph Austin er ude med karantæne, og Hany Mukhtar døjer med foden.

I november var Kahlenberg ikke sikker på, at han ville blive i stand til at spille fodbold på højeste niveau igen.

- Det er mit overordnede mål, men jeg er selvfølgelig bevidst om, at det er sidste chance, og hvis ikke det lykkes, så er jeg afklaret med, at det er slut til sommer.

- Jeg går all in på at blive klar. Det ville selvfølgelig være ærgerligt at slutte sådan, men omvendt er jeg trods alt ikke 24 år længere, så det er en del af gamet. Den vil selvfølgelig være hård alligevel, sagde han dengang.

Kahlenbergs kontrakt med Brøndby udløber ved udgangen af juni. Han blev hentet hjem af den københavnske vestegnsklub i 2013 efter otte år i udlandet.

Læs også om Brøndby-økonomien:
Frederik Rønnow (t.v) kan bidrage til Brøndbys ambitioner om at sælge for 15 mio. kr. i sommerens transfervindue. Det samme kan topscorer Teemu Pukki. Foto: Jens Dresli Brøndby - 7. mar. 2017 - kl. 10:18 Stort million-underskud i Brøndby: Her er de gode nyheder

Foto: Ernst van Norde Sport og Spil De danske sportsskandaler i 2016

Pengene strømer ind i FCK, men anderledes skidt ser det ud for flere af Superligaens klubber, hvis økonomi viser store røde tal. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superligaen penge-amok: Har fået fire milliarder kr.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere