Tidligere Brøndby-spiller dumper prøvetræning i bundklub

Alexander Farnerud har været til prøvetræning i den tyske 3. Liga-klub SG Sonnenhof Großaspach, hvor han ikke har formået at imponere

Alexander Farnerud i midten skuffede til prøvetræning i den tredjebedste tyske række. Foto: Lars Poulsen
Alexander Farnerud i midten skuffede til prøvetræning i den tredjebedste tyske række. Foto: Lars Poulsen

Fra 2008 til 2011 spillede han for Brøndby IF, og efterfølgende har Alexander Farnerud været forbi Young Boys, Torino, BK Häcken og Helsingborgs IF. Siden hans kontrakt med Helsingborgs IF udløb ved årsskiftet, har han dog stået uden arbejdsgiver.

Den nu 35-årige svensker er på udkig efter en ny arbejdsgiver, og onsdag prøvede han sig af hos den tyske klub SG Sonnenhof Großaspach.

SG Sonnenhof Großaspach spiller i den tredjebedste tyske række, 3. Liga, hvor de aktuelt er nummer 18 ud af 20 hold, så det er altså en klub med brug for forstærkninger. Men selvom Alexander Farnerud har store klubber på cv'et, levede han ikke op til forventningerne i bundklubben.

Det fortæller sportsdirektør Joannis Koukoutrigas til lokalmediet Backnanger Kreiszeitung.

- De træner kun sammen med os én gang. Men de viste sig ikke brutalt frem, siger sportsdirektøren og tilføjer specifikt om Alexander Farnerud:

- Med hans erfaring og kvalitet skal man kunne forvente mere.

Farnerud i et skuffet øjeblik i Brøndby. Foto: Lars Poulsen
Farnerud i et skuffet øjeblik i Brøndby. Foto: Lars Poulsen
 

Avisen skriver, at klubbens to trænere nu skal beslutte om de vil beholde Alexander Farnerud eller den anden prøvespiller, Ibrahima Savane.

Alexander Farnerud, 35 år, nåede at score 22 mål på 92 kampe for klubben fra Vestegnen.

Jesper Lauridsen (i sort) forlader bundkampen med Esbjerg og skal spille med i topstriden med Randers FC. Foto: Lars Poulsen Randers FC Assistkonge i overraskende byttehandel

- Jeg er super stolt og super glad for den her aftale. Den viser, at klubben virkelig tror på mig, og at jeg har gjort mig fortjent til det på banen, siger Mohamed Daramy, der har forlænget med FCK helt frem til udgangen af 2023. Foto: Lars Poulsen FC København Forlænger med kæmpetalent

Det blev en kort fornøjelse for Youssef Toutouh i Aarhus. Foto: Claus Bonnerup AGF Superliga-profil stopper omgående

14 kommentarer
Vis kommentarer