Toptræner afviser: Jeg skal ikke til Brøndby

Schweizeren René Weiler fortæller nu selv, at han ikke står foran at blive træner for Brøndby IF

René Weiler afviser, at han skal til de blågule. Foto: Dave Thompson/Ritzau Scanpix
René Weiler afviser, at han skal til de blågule. Foto: Dave Thompson/Ritzau Scanpix

Superliga-klubben Brøndby IF leder fortsat efter en permanent løsning på cheftrænerposten, efter Alexander Zorniger blev fyret to kampe inde i foråret.

Lige nu er det Martin Retov, der er manden i spidsen for klubben fra den københavnske vestegn, og Retov skal således også lede holdet på fredag, hvor Brøndby er i den danske pokalfinale mod FC Midtjylland.

Her skal BIF forsøge at vinde pokaltitlen for andet år i træk.

Alt imens foregår arbejdet med at finde en langsigtet trænerløsning altså, men mens bestyrelsesformand og ejer Jan Bech Andersen sammen med sportsdirektør Ebbe Sand leder efter den rette træner, er der flere og flere kandidater, der kan streges fra listen.

Se også: Brøndby dropper Hjulmand

Kasper Hjulmand er ifølge Ekstra Bladet ikke længere et emne, og nu melder schweizeren René Weiler sig reelt også ud af kampen om trænerjobbet i Brøndby.

Det er en lille uge siden, at B.T. fortalte, at René Weiler var på listen i Brøndby, men på spørgsmålet, om han står foran at blive træner i klubben, svarer han ganske kort og klart til Luzernerzeitung.ch.

- Nej, det er jeg ikke.

Uden job siden februar
En sådan udmelding fra træneren kan ikke tolkes på mange andre måder end, at han ikke står til at blive Brøndbys kommende træner.

Angiveligt skulle der have været samtaler mellem René Weilers team og Brøndby, men det lader altså ikke til, at det har ført noget med sig.

Weiler blev fyret i FC Luzern 17. februar og trækker fortsat løn i den schweiziske klub. Han håber dog på at komme i et job i nær fremtid - et job, der altså ikke lader til at blive i Brøndby.

- Målet er på et tidspunkt at takke ja til en ny udfordring, siger han kortfattet.

Udover jobbet i FC Luzern har Weiler blandt andet været i Anderlecht, Nürnberg og FC Aarau.

Også Kåre Ingebrigtsen er et navn, der er blevet streget fra Brøndbys liste. Han er i stedet blevet ansat i belgiske Oostende.

Alexander Zorniger blev fyret i Brøndby den 18. februar.

Peter Foldgast i gang som cheftræner i FC Roskilde onsdag formiddag. Foto: Lars Poulsen 1. division - 15. maj. 2019 - kl. 10:28 Brøndby-legende tager over i kriseramt klub
Se også: Mystik omgærder fraværende stjernetræner
Se også: Traditionsklub skal overleve én afgørende kamp

106 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere