Træner rygtet til Brøndby: Jeg er sulten efter at arbejde

Ronny Deila bliver rygtet til Brøndby, men nordmanden har ikke selv hørt noget om snakken

Ronny Deila har i to år trænet Celtic, men han stopper efter denne sæson. (Foto: AP)
Ronny Deila har i to år trænet Celtic, men han stopper efter denne sæson. (Foto: AP)

Brøndby har endnu ikke præsenteret en ny cheftræner, men meldingerne fra den københavnske Vestegn er, at det er tæt på. Og så kan man ellers selv gætte på, hvem man tror, Brøndbys ledelse med Troels Bech i spidsen ender med at pege på.

Et af de navne, der bliver ved med at dukke op, er nordmanden Ronny Deila, der efter denne sæson forlader Celtic FC. Han er på rygteplan blevet sat i forbindelse med Brøndby, og fredag udtalte Erik Sviatchenko, der til dagligt tørner ud for Celtic, at Brøndby og Delia kan blive et godt match.

Nu tager hovedpersonen selv bladet fra munden og kommenterer på Brøndby.

- Jeg ved ikke noget om det. Det er rygter. Dem er der mange af lige nu. Det eneste jeg ved, er, at der er tre kampe tilbage med Celtic, og så skal jeg på ferie, siger Ronny Deila til Herald Scotland.

Mange tilfældigheder i fodbold
Han fortæller, at han ikke vil tilbage til Norge, og at han har en ambition om at komme hurtigt tilbage på træningsbanen i en ny klub.

40-årige Ronny Deila har meddelt, at han forlader Celtic efter denne sæson. Spørgsmålet er, om han skal til Danmark og fortsætte karrieren. (Foto: AP) Brøndby Sviatchenko: Celtic-manager og Brøndby er et godt match

- Jeg er sulten efter at arbejde. Jeg har lært en masse her og fået en masse erfaring, og jeg vil blive udenlands. Men nu holder jeg lidt fri, og så må vi se. Hvis jobbet er rigtigt, kan jeg starte med det samme. Det afhænger af jobbet, siger Deila og tilføjer:

- Det er svært at sige, hvor jeg ender. Der er så mange tilfældigheder i fodbold. Det vigtigste for mig er, at jeg passer til stilen og til den måde, tingene kører på. Men det bliver svært at få et job med så meget pres på som her. Det skal være et rigtig, rigtig godt fodboldhold.

Ronny Deila overtog trænersædet i Celtic i 2014, efter han havde gjort Strømsgodset til norske mestre. Han vandt mesterskabet med Celtic i sin første sæson med klubben og kan gentage succesen på søndag, når Sviatchenko og co. møder Aberdeen, der er på andenpladsen.

Husker du braget i pokalfinalen, da Brøndby slog FC Midtjylland?

45 kommentarer
Vis kommentarer